ctakes-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steven Bethard <steven.beth...@gmail.com>
Subject Re: git mirrors out of sync?
Date Wed, 04 Feb 2015 03:25:28 GMT
I added a comment to that infra ticket before I posted here, but no
response so far.

On Tue, Feb 3, 2015 at 2:51 PM, Finan, Sean
<Sean.Finan@childrens.harvard.edu> wrote:
> Hi Steve,
>
>
>
> You are right (confirming your finding) - it looks like the first is a no-show and the
second is somebody's personal upload to github (not git.apache.org) from 3 years ago.  The
jira claims that the item was closed (fixed), but if you go to https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__git.apache.org_&d=BQIGaQ&c=qS4goWBT7poplM69zy_3xhKwEW14JZMSdioCoppxeFU&r=6K2jncop0hjH-CSVJRe1t5Ehv0V75znADU0wtfGz_1w&m=NERTSV05Tazy9bLFr0JnQeCe6FcppzevqkKgecLBfhA&s=hg28ET1-cmNSr9e9uZcva97I5GEgyQGtYqBF1BKSQxU&e=
 cTakes is not listed.  Was it there previous to 6 days ago but removed?
>
>
>
> If nobody responds with a "here's yer problem" by end of week then I ( or you, if you
like) will ping infra.  I know that at least one contributor (not me) prefers to use git.
>
>
>
> Sean
>
>
>
> -----Original Message-----
>
> From: Steven Bethard [mailto:steven.bethard@gmail.com]
>
> Sent: Tuesday, February 03, 2015 3:38 PM
>
> To: dev@ctakes.apache.org
>
> Subject: git mirrors out of sync?
>
>
>
> The git mirrors for cTAKES seem to be either broken (https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__git.apache.org_ctakes.git&d=BQIBaQ&c=qS4goWBT7poplM69zy_3xhKwEW14JZMSdioCoppxeFU&r=fs67GvlGZstTpyIisCYNYmQCP6r0bcpKGd4f7d4gTao&m=2TD3UZU0K4cU6Xehm7SjkXAnlWgKfoCoEDC8XWIU5fs&s=YbXZ5LN-Z295poj6jlkGInSjv6t78b2X0QgO8hI0vwk&e=
) or embarrassingly out of sync (https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__github.com_apache_ctakes&d=BQIBaQ&c=qS4goWBT7poplM69zy_3xhKwEW14JZMSdioCoppxeFU&r=fs67GvlGZstTpyIisCYNYmQCP6r0bcpKGd4f7d4gTao&m=2TD3UZU0K4cU6Xehm7SjkXAnlWgKfoCoEDC8XWIU5fs&s=YW6_xp81csYAksST2pDnIUjQEEI7rmK60iN9NDYO3cg&e=
). Is this a known issue? I looked at the INFRA ticket [1], but didn't see anything that suggested
that there should be a problem.
>
>
>
> Steve
>
>
>
> [1] https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__issues.apache.org_jira_browse_INFRA-2D8553&d=BQIBaQ&c=qS4goWBT7poplM69zy_3xhKwEW14JZMSdioCoppxeFU&r=fs67GvlGZstTpyIisCYNYmQCP6r0bcpKGd4f7d4gTao&m=2TD3UZU0K4cU6Xehm7SjkXAnlWgKfoCoEDC8XWIU5fs&s=-ZNPLIX5GcrgNmQwjs8qmXU8rG_D8de7ymM9_y3gPPM&e=
>

Mime
View raw message