couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Garren Smith <gar...@apache.org>
Subject Re: Login link missing in 1.5 with Window IE 8
Date Tue, 18 Feb 2014 08:49:11 GMT
Jason, could you also have a look at the IE developer console and report any errors it shows.
You might have to enable the developer console and then reload the page for any errors to
show.


On 18 Feb 2014, at 10:45 AM, Nick North <north.n@gmail.com> wrote:

> CouchDb is fully tested only against Firefox, and there are no guarantees
> with other browsers. That said, most things work in IE and I can see the
> link with IE10 on Windows 7, with that same version of CouchDb. It also
> works fine with Windows 8 and IE11 so I suspect it's specific to earlier IE
> versions, or else there is something unusual with your setup. Are you able
> to try it with a later version of IE? That might tell us something.
> 
> Nick
> 
> 
> On 17 February 2014 22:47, Jason Winshell <jasonw@bearriver.com> wrote:
> 
>> I am running CouchDB 1.5 Windows (x86) Erlang/OTP R16B01. After creating
>> an admin user in local.ini, the login/signup link does not appear on the
>> Futon Overview page when using Internet Explorer 8 (perhaps other
>> versions). It works fine with Firefox on Windows. Without the link, logging
>> in is not possible. I can create as many users as I want with Firefox. I
>> never see a login link on the Overview page with IE. I suspect some
>> Javascript compatibility weirdness. What's the story?
>> 
>> Thanks.


Mime
View raw message