couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From João Ramos <joao.si...@gmail.com>
Subject Re: Documents disappear after being created
Date Tue, 10 Jul 2012 10:34:55 GMT
This is what the design docs look like:

{
   "_id": "_design/images_bulk_1",
   "_rev": "1-ce8a92baa6a80a9c428cc32f2b00f4d0",
   "language": "javascript",
   "views": {
       "images_bulk_1": {
           "map": "function(doc) {\tif ( doc.type_content_id == 1) { date =
new Date(doc.date_time); emit([date.getFullYear(), date.getMonth(),
date.getDate()], 1); } }",
           "reduce": "_sum"
       }
   }
}


On Mon, Jul 9, 2012 at 7:21 PM, Simon Metson <simon@cloudant.com> wrote:

> Hi,
> What do your 6 design documents look like?
> Cheers
> Simon
>
>
> On Monday, 9 July 2012 at 19:03, João Ramos wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I've been getting this error after I insert the first design doc in the
> > database:
> >
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.3126.1>] 195.200.252.206 - -
> PUT
> > /images/_design%2Fimages_1 201
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.3663.1>] 195.200.252.206 - -
> GET
> > /images/_design/images_1/_view/images_1?stale=ok 200
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.3664.1>] 195.200.252.206 - -
> PUT
> > /images/_design%2Fimages_2 201
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.3662.1>] 195.200.252.206 - -
> GET
> > /images/_design/images_2/_view/images_2?stale=ok 404
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.1606.1>] 195.200.252.206 - -
> PUT
> > /images/_design%2Fimages_3 201
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.1604.1>] 195.200.252.206 - -
> GET
> > /images/_design/images_3/_view/images_3?stale=ok 404
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.1602.1>] 195.200.252.206 - -
> PUT
> > /images/_design%2Fimages_4 201
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.1603.1>] 195.200.252.206 - -
> GET
> > /images/_design/images_4/_view/images_4?stale=ok 404
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.2769.1>] 195.200.252.206 - -
> PUT
> > /images/_design%2Fimages_5 201
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.2770.1>] 195.200.252.206 - -
> GET
> > /images/_design/images_5/_view/images_5?stale=ok 404
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.3659.1>] 195.200.252.206 - -
> PUT
> > /images/_design%2Fimages_6 201
> > [Fri, 06 Jul 2012 14:03:21 GMT] [info] [<0.3550.1>] 195.200.252.206 - -
> GET
> > /images/_design/images_6/_view/images_6?stale=ok 404
> >
> >
> > Any ideas why this is happening?
> >
> > Thanks.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message