couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Monica Razdan <mon...@almende.org>
Subject Re: couchdb-lucene - unresponsive lucene server
Date Thu, 15 Sep 2011 09:54:37 GMT
Thanks for pointing out it works fines :-) a serious typo from my end !

I'll sneak this opportunity to ask you about the transform examples to index
 everything. I have tried to build indices  using the example on the github.
How can I query it ?

I have created a "tranform" key in my design document to build indices. Not
sure if it's the correct way ?

Thanks,
M

On Thu, Sep 15, 2011 at 11:10 AM, Robert Newson <robert.newson@gmail.com>wrote:

> Instead of;
>
>
> http://localhost:5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf=sensor*
>
> try;
>
>
> http://localhost:5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf?q=sensor*
>
> B.
>
> On 15 September 2011 08:56, Monica Razdan <monica@almende.org> wrote:
> > Hello,
> >
> > I'm new to lucene and just trying to test the performance of
> couchdb-lucene
> >  - snapshot 8 on couchdb 1.1.0 for searching texts in about 293129
> documents
> > in couch but my lucene seems to get stuck whenever I fire query and gives
> me
> > error 400. When I check for indices built for this particular index it
> gives
> > me correct count  i.e.
> >
> >
> {"disk_size":17654853,"last_modified":"1316071925000","optimized":false,"ref_count":1,"doc_del_count":0,"current":true,"doc_count":293129,"digest":"61as86h0ouccglfomndc4mcnw","uuid":"04995628-3ab0-40cf-8d66-b8c2ab745787","fields":["default","typeOf"]
> >
> > it's only when I query the server becomes unresponsive -
> >
> >
> http://localhost:5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf=sensor*
> >
> > {"reason":"no_such_view","code":400}
> >
> > I don't see anything in the logs. It seems to me that it's stuck
> somewhere
> > reading the indices !?
> >
> > I tried to optimize my indices
> > curl -X POST http://admin:admin@localhost
> > :5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf/_optimize
> > {"ok": true}
> >
> > check the logs again
> >
> >  INFO [sense-test] Optimizing
> > org.apache.lucene.store.NIOFSDirectory@
> /home/monica/couchdb-lucene/couchdb-lucene/target/couchdb-lucene-0.8.0-SNAPSHOT/indexes/04995628-3ab0-40cf-8d66-b8c2ab745787/61as86h0ouccglfomndc4mcnw
> > lockFactory=org.apache.lucene.store.SingleInstanceLockFactory@1474e45
> >
> > Here's my indexing function :
> >  "fulltext": {
> >       "by_typeOf": {
> >              "default": {
> >                  "store": "no"
> >                },
> >              "index": "function(doc) { var ret=new Document();
> > ret.add(doc.typeOf);  ret.add(doc.typeOf,{'field':'typeOf',
> 'store':'yes'});
> > return ret }"
> >          }
> >     }
> >
> > I have run out of ideas to debug this. Not sure if it's something to do
> with
> > I/O operation. I hope someone can help me resolve this error
> >
> > Thanks in advance,
> > M
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message