couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Newson <robert.new...@gmail.com>
Subject Re: couchdb-lucene - unresponsive lucene server
Date Thu, 15 Sep 2011 09:10:17 GMT
Instead of;

http://localhost:5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf=sensor*

try;

http://localhost:5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf?q=sensor*

B.

On 15 September 2011 08:56, Monica Razdan <monica@almende.org> wrote:
> Hello,
>
> I'm new to lucene and just trying to test the performance of couchdb-lucene
>  - snapshot 8 on couchdb 1.1.0 for searching texts in about 293129 documents
> in couch but my lucene seems to get stuck whenever I fire query and gives me
> error 400. When I check for indices built for this particular index it gives
> me correct count  i.e.
>
> {"disk_size":17654853,"last_modified":"1316071925000","optimized":false,"ref_count":1,"doc_del_count":0,"current":true,"doc_count":293129,"digest":"61as86h0ouccglfomndc4mcnw","uuid":"04995628-3ab0-40cf-8d66-b8c2ab745787","fields":["default","typeOf"]
>
> it's only when I query the server becomes unresponsive -
>
> http://localhost:5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf=sensor*
>
> {"reason":"no_such_view","code":400}
>
> I don't see anything in the logs. It seems to me that it's stuck somewhere
> reading the indices !?
>
> I tried to optimize my indices
> curl -X POST http://admin:admin@localhost
> :5984/_fti/local/sense-test/_design/lucene/by_typeOf/_optimize
> {"ok": true}
>
> check the logs again
>
>  INFO [sense-test] Optimizing
> org.apache.lucene.store.NIOFSDirectory@/home/monica/couchdb-lucene/couchdb-lucene/target/couchdb-lucene-0.8.0-SNAPSHOT/indexes/04995628-3ab0-40cf-8d66-b8c2ab745787/61as86h0ouccglfomndc4mcnw
> lockFactory=org.apache.lucene.store.SingleInstanceLockFactory@1474e45
>
> Here's my indexing function :
>  "fulltext": {
>       "by_typeOf": {
>              "default": {
>                  "store": "no"
>                },
>              "index": "function(doc) { var ret=new Document();
> ret.add(doc.typeOf);  ret.add(doc.typeOf,{'field':'typeOf', 'store':'yes'});
> return ret }"
>          }
>     }
>
> I have run out of ideas to debug this. Not sure if it's something to do with
> I/O operation. I hope someone can help me resolve this error
>
> Thanks in advance,
> M
>

Mime
View raw message