couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Newson <robert.new...@gmail.com>
Subject Re: couchdb 1.1, couchdb lucene, include_docs=true
Date Tue, 07 Jun 2011 09:35:11 GMT
Done.

On 7 June 2011 09:32, Robert Newson <robert.newson@gmail.com> wrote:
> I believe this bug was fixed on Dec 7 2010
> (https://github.com/rnewson/couchdb-lucene/commit/6f81165a786e1b1130e3683fa334f3e9ce5611ab)
> on the 0.6.x branch.
>
> I'll review the branch and push out a 0.6.1 release.
>
> B.
>
> On 7 June 2011 06:35, Gary Thomas <7zark7@gmail.com> wrote:
>> Hi all,
>>
>> Having trouble with couchdb 1.1 together couchdb lucene 0.6 and using the
>> include_docs=true parameter.  It was working fine with couchdb 1.0.x
>>
>>
>> When I do this GET to a lucene view and use include_docs=true:
>>
>> http://localhost:5984/test/_fti/_design/test/by_path?q=kind:image&include_docs=true
>>
>> I get this error:
>>
>> {
>>  code: 500
>>  reason: "{"error":"bad_content_type","reason":"Content-Type must be
>> application/json"} "
>> }
>>
>> When I leave include_docs off, it works fine:
>>
>> http://localhost:5984/test/_fti/_design/test/by_path?q=kind:image
>>
>> {
>>    q: "kind:image",
>>    etag: "1224e617cb465190",
>>    skip: 0,
>>    total_rows: 2,
>>    search_duration: 2,
>>    fetch_duration: 9,
>>    rows: [
>>        {
>>            id: "116684826989320284f90c4cf472b94e",
>>            score: 1,
>>            fields: {
>>                kind: "image",
>>                name: "140.jpg",
>>                width: "764",
>>                height: "1068",
>>                size: "255031"
>>            }
>>        },
>>        {
>>            id: "116684826989320284f90c4cf4013143",
>>            score: 1,
>>            fields: {
>>                kind: "image",
>>                name: "93.jpg",
>>                width: "656",
>>                height: "836",
>>                size: "47173"
>>            }
>>        }
>>    ]
>> }
>>
>>
>> I've tried setting "Content-Type" header to "application/json" (via Apache
>> HttpClient), but still get this error.  Same result via a browser.
>> It was working fine in 1.0.x
>>
>> Could someone help?
>>
>> Thanks,
>> Gary
>>
>

Mime
View raw message