couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Goodenough <david.goodeno...@linkchoose.co.uk>
Subject Re: Odd problem getting starting on Debian
Date Wed, 10 Nov 2010 11:58:45 GMT
I installed it using apt-get (from sid), and yes, using curl I can create, 
list, query and delete databases.  It is really very odd.   I even tried
creating the test database manually, but while it then got a bit 
further it then got confused that it was empty.

However when I tried using couchapp to install tapirwiki, couchapp said
that it had worked, but it would never initialise, which is why I thought
running the test suite might shine some light on the problem.  But
it did not, just a blank no_db_file.

David

On Friday 05 November 2010, Gabriel Farrell wrote:
> How did you install CouchDB? Are you able to create other databases?
> 
> On Fri, Nov 5, 2010 at 8:06 AM, David Goodenough
> 
> <david.goodenough@linkchoose.co.uk> wrote:
> > I have a Debian (unstable) machine, and I installed CouchDB on it.  I 
can
> > start up Futon, and the Futon UI starts.  If I then go to the test suite
> > and run all tests, they all come back complaining that the database 
does
> > not exist.   The first few lines of the log are:-
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:39 GMT] [info] [<0.31.0>] Apache CouchDB has
> > started on http://127.0.0.1:5984/
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [debug] [<0.97.0>] 'GET' / {1,1}
> > Headers: [{'Accept',"text/html, image/jpeg;q=0.9, image/png;q=0.9,
> > text/*;q=0.9, image/*;q=0.9, */*;q=0.8"},
> >          {'Accept-Charset',"utf-8, utf-8;q=0.5, *;q=0.5"},
> >          {'Accept-Encoding',"x-gzip, x-deflate, gzip, deflate"},
> >          {'Accept-Language',"en-US, en"},
> >          {'Connection',"Keep-Alive"},
> >          {'Host',"localhost:5984"},
> >        
> >  {'Referer',"http://localhost:5984/_utils/couch_tests.html?script/couch_
> > tests.js"}, {'User-Agent',"Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/4.4; Linux)
> > KHTML/4.4.5 (like Gecko)"}]
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [debug] [<0.97.0>] OAuth Params: []
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [info] [<0.97.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /
> > 200
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [debug] [<0.111.0>] 'GET' 
/test_suite_db/
> > {1,1}
> > Headers: [{'Accept',"text/html, image/jpeg;q=0.9, image/png;q=0.9,
> > text/*;q=0.9, image/*;q=0.9, */*;q=0.8"},
> >          {'Accept-Charset',"utf-8, utf-8;q=0.5, *;q=0.5"},
> >          {'Accept-Encoding',"x-gzip, x-deflate, gzip, deflate"},
> >          {'Accept-Language',"en-US, en"},
> >          {'Connection',"Keep-Alive"},
> >          {'Host',"localhost:5984"},
> >        
> >  {'Referer',"http://localhost:5984/_utils/couch_tests.html?script/couch_
> > tests.js"}, {'User-Agent',"Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/4.4; Linux)
> > KHTML/4.4.5 (like Gecko)"},
> >          {"X-Couch-Full-Commit","false"}]
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [debug] [<0.111.0>] OAuth Params: []
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [debug] [<0.111.0>] Minor error in 
HTTP
> > request: {not_found,no_db_file}
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [debug] [<0.111.0>] Stacktrace:
> > [{couch_httpd_db,do_db_req,2},
> >             {couch_httpd,handle_request_int,5},
> >             {mochiweb_http,headers,5},
> >             {proc_lib,init_p_do_apply,3}]
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [info] [<0.111.0>] 127.0.0.1 - - 'GET'
> > /test_suite_db/ 404
> > 
> > [Fri, 05 Nov 2010 11:37:52 GMT] [debug] [<0.111.0>] httpd 404 error
> > response:
> >  {"error":"not_found","reason":"no_db_file"}
> > 
> > and all the tests then fail with no_db_file.
> > 
> > Any ideas?
> > 
> > David


Mime
View raw message