couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nathan Vander Wilt <nate-li...@calftrail.com>
Subject Re: Replication hangs w/redirected URL
Date Sat, 24 Jul 2010 21:12:55 GMT
Sorry for the long delay, my laptop was in the shop on the weekend I might have had time to
catch up.

On Jul 15, 2010, at 10:57 AM, J Chris Anderson wrote:
> 
> On Jul 15, 2010, at 10:49 AM, Mike Leddy wrote:
> 
>> I haven't seen the first one... but I can help you with the second:
>> 
> 
> I've seen the first one but I chalk it up to a busted proxy. I'm not sure what to do
about it exactly.
> 
> More details would help.

This is straight from one version of CouchDBX to another, both running on the same machine
(old one configured to use port 5983 as described in OP). I was able to successfully replicate
just by removing my CouchApp's view document from the old instance and re-installing it from
source on the new.

hth,
-natevw


>> On Thu, 2010-07-15 at 09:05 -0700, Nathan Vander Wilt wrote:
>>> First of all, congrats to all on the 1.0 release!
>>> 
>>> I am having some trouble replicating a database from CouchDBX-0.11.0-R13B04-64bit-Snow-Leopard
to CouchDBX-1.0.0-7-Universal, however. On the new version, the replicate request gets stuck
in this loop:
>>> 
>>> 1> [error] [<0.163.0>] streaming att. ended but more data requested
{1279,208676,683283}
>>> 1> [info] [<0.163.0>] request for "_design%2Fwebviewer/index.html" timed
out, retrying in 0.5 seconds
>>> 1> [error] [<0.163.0>] streaming att. ended but more data requested
{1279,208677,197296}
>>> 1> [info] [<0.163.0>] request for "_design%2Fwebviewer/index.html" timed
out, retrying in 0.5 seconds
>>> 1> [error] [<0.163.0>] streaming att. ended but more data requested
{1279,208677,709212}
>>> 1> [info] [<0.163.0>] request for "_design%2Fwebviewer/index.html" timed
out, retrying in 0.5 seconds
>>> 1> [error] [<0.163.0>] streaming att. ended but more data requested
{1279,208678,225227}
>>> 1> [info] [<0.163.0>] request for "_design%2Fwebviewer/index.html" timed
out, retrying in 0.5 seconds
>>> ....
>>> 
>>> The old version (running on port 5983) is showing the following activity while
this is happening:
>>> 
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /t1i_digipics/_design%2Fwebviewer/index.html?rev=1-6513a876c403710e07df0c8a7d5dfebe
301
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /t1i_digipics/_design/webviewer/index.html?rev=1-6513a876c403710e07df0c8a7d5dfebe
200
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /t1i_digipics/_design%2Fwebviewer/index.html?rev=1-6513a876c403710e07df0c8a7d5dfebe
301
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /t1i_digipics/_design/webviewer/index.html?rev=1-6513a876c403710e07df0c8a7d5dfebe
200
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /t1i_digipics/_design%2Fwebviewer/index.html?rev=1-6513a876c403710e07df0c8a7d5dfebe
301
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /t1i_digipics/_design/webviewer/index.html?rev=1-6513a876c403710e07df0c8a7d5dfebe
200
>>> ....
>>> 
>>> I can pull up the document fine in Safari. Is the replication in 1.0 not handling
the redirect properly?
>>> 
>>> When I try to run in the opposite direction (starting fresh) by pushing from
the old database to the new I get an "Replication failed: undefined" alert in the /_config/
interface, and the following logged by each instance:
>>> 
>>> Starting CouchDB...
>>> Eshell V5.7.5  (abort with ^G)
>>> 1> Apache CouchDB 0.11.0 (LogLevel=info) is starting.
>>> 1> Apache CouchDB has started. Time to relax.
>>> 1> [info] [<0.35.0>] Apache CouchDB has started on http://127.0.0.1:5983/
>>> 1> [info] [<0.111.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /_all_dbs 200
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /_session 200
>>> 1> [info] [<0.98.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' / 200
>>> 1> [info] [<0.116.0>] starting new replication "680eba2b70fe92691ae066e159fab5d7"
at <0.136.0>
>>> 1> [info] [<0.136.0>] replication terminating due to target_error: <<"bad_content_type">>
>>> 1> [info] [<0.116.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /_replicate 500
>>> 1> 
>>> 
>>> 
>>> Starting CouchDB...
>>> Eshell V5.7.5  (abort with ^G)
>>> 1> Apache CouchDB 1.0.0 (LogLevel=info) is starting.
>>> 1> Apache CouchDB has started. Time to relax.
>>> 1> [info] [<0.36.0>] Apache CouchDB has started on http://127.0.0.1:5984/
>>> 1> [info] [<0.106.0>] 127.0.0.1 - - 'HEAD' /photos/ 200
>>> 1> [info] [<0.130.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /photos/ 200
>>> 1> [info] [<0.138.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /photos/_local%2F680eba2b70fe92691ae066e159fab5d7
404
>>> 1> [info] [<0.139.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.140.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.141.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.142.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.144.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.145.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.146.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.106.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.106.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.106.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1> [info] [<0.130.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_bulk_docs 415
>>> 1> [info] [<0.106.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /photos/_missing_revs 200
>>> 1>  
>>> 
>>> Any tips or pointers to what's going wrong and how to correct would be appreciated.
For now, I've just deleted my photo couchapp's design document from the source repo and replication
seems to be progressing nicely.
>>> 
>>> thanks,
>>> -natevw
>> 
>> 
> 


Mime
View raw message