couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bruno Ronchetti <bruno.ronche...@mac.com>
Subject Snow Leopard - invalid UTF-8 JSON
Date Mon, 25 Jan 2010 12:12:23 GMT
Hi everyone,

when querying a view I continue getting this "invalid UTF-8 JSON" problem that does not get
away.

The database contains only two documents, each one has only one attribute. The view is using
the attribute as a key, like that:
{
   "_id": "_design/members",
   "_rev": "1-ed85d9ceec4b2875a2459070eb9cc3eb",
   "language": "javascript",
   "views": {
       "by_member": {
           "map": "function(doc) {\nif (doc.member)\n  emit(doc.member, doc);\n}"
       }
   }
}

This tinypic   http://tinypic.com/view.php?pic=dwdy60&s=6   contains the view as it appears
in Futon.

But when I try:

	curl -X GET http://localhost:5984/pbo_members/_design/members/_view/by_member?key="pietro"

I get: 

	[error] [<0.5980.0>] attempted upload of invalid JSON pietro
	[info] [<0.5980.0>] 127.0.0.1 - - 'GET' /pbo_members/_design/members/_view/by_member?key=pietro
400


I have rebuilt from yesterday from trunk and am now on 0.11.0b902541. The only other "strange
thing" that I am aware of, is that I have 3 tests failing (changes, oauth and rev_stemming).

I thought about an authorization issue and have read and enacted everything i've found on
the topic.  I am still in the Admin Party, by the way.

I am on mac and snow leopard 10.6.2.

Any pointers to help me out?

Thanks a lot. Bruno.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message