couchdb-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From cdr53x <cdr...@free.fr>
Subject Re: Fwd: Multi-View support : feedback,issues, and question
Date Tue, 21 Sep 2010 09:12:35 GMT
Hi,

I checked out your update from the github and the mutiview test still 
produces the same 400 errors :

[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [info] [<0.172.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' 
/test_suite_db/_multi 400
[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [debug] [<0.172.0>] httpd 400 error 
response:
  {"error":"bad_request","reason":"Only reserved document ids may start 
with underscore."}

[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [debug] [<0.174.0>] 'POST' 
/test_suite_db/_multi {1,1}
Headers: [{'Accept',"application/json"},
           {'Accept-Charset',"ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7"},
           {'Accept-Encoding',"gzip,deflate"},
           {'Accept-Language',"en-us,en;q=0.5"},
           {'Cache-Control',"no-cache"},
           {'Connection',"keep-alive"},
           {'Content-Length',"52"},
           {'Content-Type',"application/json; charset=UTF-8"},
           {'Host',"127.0.0.1:5985"},
           {'Keep-Alive',"115"},
           {'Pragma',"no-cache"},
           
{'Referer',"http://127.0.0.1:5985/_utils/couch_tests.html?script/couch_tests.js"},
           {'User-Agent',"Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; 
rv:1.9.2.10) Gecko/20100915 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.10"}]
[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [debug] [<0.174.0>] OAuth Params: []
[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [debug] [<0.174.0>] Minor error in HTTP 
request: {bad_request,
<<"Only reserved document ids may start with underscore.">>}
[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [debug] [<0.174.0>] Stacktrace: 
[{couch_doc,validate_docid,1},
              {couch_httpd_db,db_doc_req,3},
              {couch_httpd_db,do_db_req,2},
              {couch_httpd,handle_request_int,5},
              {mochiweb_http,headers,5},
              {proc_lib,init_p_do_apply,3}]
[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [info] [<0.174.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' 
/test_suite_db/_multi 400
[Tue, 21 Sep 2010 09:00:29 GMT] [debug] [<0.174.0>] httpd 400 error 
response:
  {"error":"bad_request","reason":"Only reserved document ids may start 
with underscore."}
...

BTW there are no changes in the local.ini ( nor default.ini ) files 
concerning the _multi in section http_db_handlers on the github in the 
recent commit.

I added the section in local.ini with the content you provided in your 
mail and it did not change a thing. I also tried to add it in the 
default.ini, but had the same result.

For now all I can tell is that I am unable to test this feature with the 
source from github.

Regards,

Cdrx



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message