couchdb-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Bonser <mister...@gmail.com>
Subject Re: replicator test hanging
Date Thu, 10 Jun 2010 01:22:11 GMT
On Wed, Jun 9, 2010 at 7:33 PM, J Chris Anderson <jchris@apache.org> wrote:

> Devs,
>
> Is anyone else seeing the replicator test hang and never finish?
>
> It never hangs the first few runs, but after running ten or so times, I'll
> end up with the test suite waiting for a replication that never finishes.
> It's the same story on 0.11.0, 0.11.x, and trunk.
>
> Is anyone else able to reproduce this? Am I crazy?
>

It just froze for me on the first try, using 0.12.0a935298, then ran
successfully 3 times, then froze again. The last thing logged the first time
was a _bulk_docs requests, the last thing logged this time was a PUT to
/test_suite_db_b/_local%2F6598a76aa55cd39645e4730b4cb28c00

I'm running a Firefox 3.6 nightly build on Linux. For me, it froze the first
time when I did a "run all" and the second time when just directly running
the replication test.

After svn up-ing to the latest in trunk, it froze on the first try, directly
running the replication test.

Here's the debug output for the last _replicate request where it freezes.
It's requesting a document that isn't there.


 [info] [<0.95.0>] starting new replication
"15c25eda4ea6308af6bea9864d5319ef" at <0.848.0>
[debug] [<0.191.0>] 'GET'
/test_suite_rep_docs_db_a/foo2?att_encoding_info=true {1,1}
Headers: [{'Accept',"application/json"},
          {'Accept-Encoding',"gzip"},
          {'Host',"localhost:5985"},
          {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"}]
[debug] [<0.191.0>] OAuth Params: [{"att_encoding_info","true"}]
[info] [<0.191.0>] 127.0.0.1 - - 'GET'
/test_suite_rep_docs_db_a/foo2?att_encoding_info=true 200
[debug] [<0.189.0>] 'GET'
/test_suite_rep_docs_db_a/foo666?att_encoding_info=true {1,1}
Headers: [{'Accept',"application/json"},
          {'Accept-Encoding',"gzip"},
          {'Host',"localhost:5985"},
          {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"}]
[debug] [<0.189.0>] OAuth Params: [{"att_encoding_info","true"}]
[debug] [<0.189.0>] Minor error in HTTP request: {not_found,missing}
[debug] [<0.189.0>] Stacktrace: [{couch_httpd_db,couch_doc_open,4},
             {couch_httpd_db,db_doc_req,3},
             {couch_httpd_db,do_db_req,2},
             {couch_httpd,handle_request_int,5},
             {mochiweb_http,headers,5},
             {proc_lib,init_p_do_apply,3}]
[info] [<0.189.0>] 127.0.0.1 - - 'GET'
/test_suite_rep_docs_db_a/foo666?att_encoding_info=true 404
[debug] [<0.189.0>] httpd 404 error response:
 {"error":"not_found","reason":"missing"}

[debug] [<0.191.0>] 'POST' /test_suite_rep_docs_db_b/_bulk_docs {1,1}
Headers: [{'Accept',"application/json"},
          {'Accept-Encoding',"gzip"},
          {'Content-Length',"167"},
          {'Host',"localhost:5985"},
          {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"},
          {"X-Couch-Full-Commit","false"}]
[debug] [<0.191.0>] OAuth Params: []
[info] [<0.191.0>] 127.0.0.1 - - 'POST' /test_suite_rep_docs_db_b/_bulk_docs
201




-- 
Paul Bonser
http://probablyprogramming.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message