couchdb-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Bonser <mister...@gmail.com>
Subject Re: replicator test hanging
Date Thu, 10 Jun 2010 01:26:46 GMT
Oh, I should also mention that I got the exact same error in multiple
freezes. Twice it was in the same exact order, and once it was in this
order:

[info] [<0.95.0>] starting replication "15c25eda4ea6308af6bea9864d5319ef" at
<0.1845.0>
[debug] [<0.1207.0>] OAuth Params: [{"att_encoding_info","true"}]
[info] [<0.1207.0>] 127.0.0.1 - - 'GET'
/test_suite_rep_docs_db_a/foo2?att_encoding_info=true 200
[debug] [<0.1207.0>] 'POST' /test_suite_rep_docs_db_b/_bulk_docs {1,1}
Headers: [{'Accept',"application/json"},
          {'Accept-Encoding',"gzip"},
          {'Content-Length',"167"},
          {'Host',"localhost:5985"},
          {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"},
          {"X-Couch-Full-Commit","false"}]
[debug] [<0.1207.0>] OAuth Params: []
[info] [<0.1207.0>] 127.0.0.1 - - 'POST'
/test_suite_rep_docs_db_b/_bulk_docs 201
[debug] [<0.1076.0>] 'GET'
/test_suite_rep_docs_db_a/foo666?att_encoding_info=true {1,1}
Headers: [{'Accept',"application/json"},
          {'Accept-Encoding',"gzip"},
          {'Host',"localhost:5985"},
          {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"}]
[debug] [<0.1076.0>] OAuth Params: [{"att_encoding_info","true"}]
[debug] [<0.1076.0>] Minor error in HTTP request: {not_found,missing}
[debug] [<0.1076.0>] Stacktrace: [{couch_httpd_db,couch_doc_open,4},
             {couch_httpd_db,db_doc_req,3},
             {couch_httpd_db,do_db_req,2},
             {couch_httpd,handle_request_int,5},
             {mochiweb_http,headers,5},
             {proc_lib,init_p_do_apply,3}]
[info] [<0.1076.0>] 127.0.0.1 - - 'GET'
/test_suite_rep_docs_db_a/foo666?att_encoding_info=true 404
[debug] [<0.1076.0>] httpd 404 error response:
 {"error":"not_found","reason":"missing"}


Could it be some sort of race condition?



On Wed, Jun 9, 2010 at 8:22 PM, Paul Bonser <misterpib@gmail.com> wrote:

>
>
> On Wed, Jun 9, 2010 at 7:33 PM, J Chris Anderson <jchris@apache.org>wrote:
>
>> Devs,
>>
>> Is anyone else seeing the replicator test hang and never finish?
>>
>> It never hangs the first few runs, but after running ten or so times, I'll
>> end up with the test suite waiting for a replication that never finishes.
>> It's the same story on 0.11.0, 0.11.x, and trunk.
>>
>> Is anyone else able to reproduce this? Am I crazy?
>>
>
> It just froze for me on the first try, using 0.12.0a935298, then ran
> successfully 3 times, then froze again. The last thing logged the first time
> was a _bulk_docs requests, the last thing logged this time was a PUT to
> /test_suite_db_b/_local%2F6598a76aa55cd39645e4730b4cb28c00
>
> I'm running a Firefox 3.6 nightly build on Linux. For me, it froze the
> first time when I did a "run all" and the second time when just directly
> running the replication test.
>
> After svn up-ing to the latest in trunk, it froze on the first try,
> directly running the replication test.
>
> Here's the debug output for the last _replicate request where it freezes.
> It's requesting a document that isn't there.
>
>
>  [info] [<0.95.0>] starting new replication
> "15c25eda4ea6308af6bea9864d5319ef" at <0.848.0>
> [debug] [<0.191.0>] 'GET'
> /test_suite_rep_docs_db_a/foo2?att_encoding_info=true {1,1}
> Headers: [{'Accept',"application/json"},
>           {'Accept-Encoding',"gzip"},
>           {'Host',"localhost:5985"},
>           {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"}]
> [debug] [<0.191.0>] OAuth Params: [{"att_encoding_info","true"}]
> [info] [<0.191.0>] 127.0.0.1 - - 'GET'
> /test_suite_rep_docs_db_a/foo2?att_encoding_info=true 200
> [debug] [<0.189.0>] 'GET'
> /test_suite_rep_docs_db_a/foo666?att_encoding_info=true {1,1}
> Headers: [{'Accept',"application/json"},
>           {'Accept-Encoding',"gzip"},
>           {'Host',"localhost:5985"},
>           {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"}]
> [debug] [<0.189.0>] OAuth Params: [{"att_encoding_info","true"}]
> [debug] [<0.189.0>] Minor error in HTTP request: {not_found,missing}
> [debug] [<0.189.0>] Stacktrace: [{couch_httpd_db,couch_doc_open,4},
>              {couch_httpd_db,db_doc_req,3},
>              {couch_httpd_db,do_db_req,2},
>              {couch_httpd,handle_request_int,5},
>              {mochiweb_http,headers,5},
>              {proc_lib,init_p_do_apply,3}]
> [info] [<0.189.0>] 127.0.0.1 - - 'GET'
> /test_suite_rep_docs_db_a/foo666?att_encoding_info=true 404
> [debug] [<0.189.0>] httpd 404 error response:
>  {"error":"not_found","reason":"missing"}
>
> [debug] [<0.191.0>] 'POST' /test_suite_rep_docs_db_b/_bulk_docs {1,1}
> Headers: [{'Accept',"application/json"},
>           {'Accept-Encoding',"gzip"},
>           {'Content-Length',"167"},
>           {'Host',"localhost:5985"},
>           {'User-Agent',"CouchDB/0.12.0a953193"},
>           {"X-Couch-Full-Commit","false"}]
> [debug] [<0.191.0>] OAuth Params: []
> [info] [<0.191.0>] 127.0.0.1 - - 'POST'
> /test_suite_rep_docs_db_b/_bulk_docs 201
>
>
>
>
> --
> Paul Bonser
> http://probablyprogramming.com
>



-- 
Paul Bonser
http://probablyprogramming.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message