cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kamal Kalra (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (CB-13987) WKWebView doesn't layout properly at launch on iPhone X
Date Tue, 20 Mar 2018 15:38:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CB-13987?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16406511#comment-16406511
] 

Kamal Kalra edited comment on CB-13987 at 3/20/18 3:37 PM:
-----------------------------------------------------------

I've added a sample project that reproduces this problem.  I'm running on a Mac with XCode
9.2.  I've tested on the simulator as well as the physical device and the results are the
same.  Also, upon further testing, it seems the problem is not just limited to the iPhoneX
but on other iPhone devices as well.  Also, the height of the empty space at the bottom seems
to correspond to the height of the status bar.


was (Author: kamalkalra):
I've added a sample project that reproduces this problem.  I'm running on a Mac with XCode
9.2.  I've tested on the simulator as well as the physical device and the results are the
same.

> WKWebView doesn't layout properly at launch on iPhone X
> -------------------------------------------------------
>
>                 Key: CB-13987
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CB-13987
>             Project: Apache Cordova
>          Issue Type: Bug
>          Components: cordova-ios
>    Affects Versions: cordova-ios@4.5.4
>         Environment: Mac
> Cordova 8.0.0
> codova-plugin-wkwebview-engine 1.1.4
>            Reporter: Kamal Kalra
>            Assignee: Suraj Pindoria
>            Priority: Major
>         Attachments: TestApp2.zip
>
>
> WKWebView doesn't seem to layout properly at launch.  There is a black bar at the bottom
of the view.  If I rotate the app to landscape mode, the view automatically resizes correctly
and occupies the entire screen.  Then when I rotate back to portrait mode, it works correctly
and occupies the entire screen as expected.  But at launch this is not happening.  It should
occupy the entire screen at that point without having to rotate back and forth.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: issues-unsubscribe@cordova.apache.org
For additional commands, e-mail: issues-help@cordova.apache.org


Mime
View raw message