cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rishi (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (CB-12743) Phonegapped Angular app on iOS 10.3 freezes after login
Date Wed, 03 May 2017 11:37:04 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CB-12743?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15991432#comment-15991432
] 

Rishi edited comment on CB-12743 at 5/3/17 11:36 AM:
-----------------------------------------------------

I am not using CSP. After i downgrade cordova-plugin-inappbrowser from 1.7.0 to 1.6.1 the
app started working as expected on iOS 10.3, but now it does not work on iOS 9.3.5 (it works
only if i upgrade to inappbrowser 1.7.0). I expect it to be other way. Is there a change in
new version of inappbrowser causing this issue?


was (Author: rishikvr):
I am not using CSP. After i downgrade cordova-plugin-inappbrowser from 1.7.0 to 1.6.1 the
app started working as expected. Not sure why the new version of inappbrowser causing the
issue.

> Phonegapped Angular app on iOS 10.3 freezes after login
> -------------------------------------------------------
>
>                 Key: CB-12743
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CB-12743
>             Project: Apache Cordova
>          Issue Type: Bug
>          Components: cordova-ios
>            Reporter: Rishi
>
> I was stuck with a very strange issue, if you can provide any pointers that would be
of great help. 
>  
> I have an angular app which is phone gapped with latest cordova on android and ios. The
app working great on Android and iOS 9.3.5. The versions i used to phone gap are
> cordova - 6.5.0
> cordova-ios 4.3.1
> cordovan-android - 6.1.2
> Using CDVUIWebViewEngine
> The problem is I was able to login into angular app which requires oAuth, after logging
in I can't able to click on any of the menu's, buttons i.e. can't tap / touch any on the page.
I can able to click the buttons programmatically from the debug console. Verified the z-index
is not the issue. Splash screen is fine. The elements are binding, thinking is there any layer
above the page (or race condition) which is preventing to interact with the page. Strange
thing is the same app works sometimes (5% of time). This problem happens only on iOS 10.x
and i don't see any exceptions or errors on the debug console.
> Any help is greatly appreciated.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: issues-unsubscribe@cordova.apache.org
For additional commands, e-mail: issues-help@cordova.apache.org


Mime
View raw message