cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Trevor Brindle (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CB-11906) Ajax call fails on iOS 10 but works fine on previous versions for Cordova application
Date Tue, 27 Sep 2016 18:51:21 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CB-11906?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15527084#comment-15527084
] 

Trevor Brindle commented on CB-11906:
-------------------------------------

This sounds like a CSP/Content-Security-Policy or ATS issue.

Something like this in your index.html might help you with CSP

{{<meta http-equiv="Content-Security-Policy" content="img-src * 'self' data:; default-src
* 'self' gap: ; style-src 'self' 'unsafe-inline'; script-src 'self' 'unsafe-inline' 'unsafe-eval';
">}}

And you may have to disable Application transport security for iOS. There is a cordova plugin
for this.

Here is a good resource to read: [cordova-security-whitelists|https://taco.visualstudio.com/en-us/docs/cordova-security-whitlists/]

Also, here is a great article about CSP and ATS [http://moduscreate.com/cordova-5-ios-9-security-policy-changes/]

> Ajax call fails on iOS 10 but works fine on previous versions for Cordova application
> -------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CB-11906
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CB-11906
>             Project: Apache Cordova
>          Issue Type: Bug
>         Environment: ios10
>            Reporter: Nikita Ahluwalia
>              Labels: ios10
>
> I am using the latest iOS platform and plugins in my cordova application. The app works
fine on older versions of iOS but not on iOS 10. I am getting timeout error (I already have
timeout in my application. But this seems to be even before establishing connection with web
service). Tried removing platform and adding again. Also created a fresh project. Still no
luck. The app works fine on Android as well. The same application pointing to webservice on
staging environment works (on iOS 10 too) but when pointing to production APIs, it does not
work on iOS 10 but works on older version.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: issues-unsubscribe@cordova.apache.org
For additional commands, e-mail: issues-help@cordova.apache.org


Mime
View raw message