cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Fernando Santa Olaya (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (CB-9459) iOS gap://ready iframe issue
Date Fri, 02 Oct 2015 09:12:26 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CB-9459?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14940928#comment-14940928
] 

Fernando Santa Olaya edited comment on CB-9459 at 10/2/15 9:11 AM:
-------------------------------------------------------------------

I ran on this bug yesterday.
My environment was Xcode 7.0.1 and platform version 3.9.1. I was building ok before a Xcode
update. After that I tried ti build with Xcode beta 7.1 with no luck. The OS was Yosemite
and El Capitan.
My index.html content was there, but there was a white iframe 
<iframe src="gap://ready" style="display: none;">
#document
<html>
<head></head>
<body></body>
</iframe> 

A budy here had no problem with that. He is on 3.8 and Xcode beta 7.1.

I tried to start a new app but once I had this issue, it's imposible a clean start. 
Something strage I noticed this morning is that the cordova build ios command, didn't show
any output and takes no time.

Adding screenshots of the inspector 
https://drive.google.com/file/d/0B7n78QLjJTJXWngweHRNY0VkaXM/view?usp=sharing

And the console with the no output of cordova build ios and the versions
https://drive.google.com/open?id=0B7n78QLjJTJXWngweHRNY0VkaXM


was (Author: fsantaolaya):
I ran on this bug yesterday.
My environment was Xcode 7.0.1 and platform version 3.9.1. I was building ok before a Xcode
update. After that I tried ti build with Xcode beta 7.1 with no luck. The OS was Yosemite
and El Capitan.
My index.html content was there, but there was a white iframe 
<iframe src="gap://ready" style="display: none;">
#document
<html>
<head></head>
<body></body>
</iframe> 

A budy here had no problem with that. He is on 3.8 and Xcode beta 7.1.

I tried to start a new app but once I had this issue, it's imposible a clean start. 
Something strage I noticed this morning is that the cordova build ios command, didn't show
any output and takes no time.

Adding screenshots of the inspector 
https://drive.google.com/file/d/0B7n78QLjJTJXWngweHRNY0VkaXM/view?usp=sharing

And the console with the no output of cordova build ios and the versions


> iOS gap://ready iframe issue
> ----------------------------
>
>                 Key: CB-9459
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CB-9459
>             Project: Apache Cordova
>          Issue Type: Bug
>          Components: iOS
>    Affects Versions: 3.8.0, 3.9.0
>         Environment: Xcode 6.4, Mac OS Yosemite (up-to-date)
>            Reporter: Stephen Warren
>              Labels: cordova-ios-4.0.x
>
> After updating to iOS platform v3.8.0, I noticed that my application would start up with
a white screen.  I also did not receive the usual javascript console output.  I wasn't sure
why until I looked at the DOM tree.  There was only one iFrame, and it was the gap://ready
iframe.  I did a little searching and it appears that at least one bug related to this has
appeared before.
> https://issues.apache.org/jira/browse/CB-8002
> Edit: This is affecting 3.9.0 as well.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: issues-unsubscribe@cordova.apache.org
For additional commands, e-mail: issues-help@cordova.apache.org


Mime
View raw message