cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joe Bowser (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CB-6249) Camera fails to return an actual FILE_URI it always returns content://
Date Fri, 24 Apr 2015 20:17:38 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CB-6249?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14511655#comment-14511655
] 

Joe Bowser commented on CB-6249:
--------------------------------

We now return a FileURI for the Camera because we have to write the file to the directory
BEFORE we can even add it to the MediaStore to get a Content URI.  This was fixed with CB-8740

> Camera fails to return an actual FILE_URI it always returns content://
> ----------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CB-6249
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CB-6249
>             Project: Apache Cordova
>          Issue Type: Bug
>          Components: Android, Plugin Camera, Plugin File
>    Affects Versions: 3.4.0
>         Environment: Current Node Version
>     v0.10.25
> Current Cordova CLI Version
>     3.4.0-0.1.0
> Android
>            Reporter: Ralph S Theart
>            Assignee: Joe Bowser
>              Labels: camera, file
>
> No matter what I do I can not get a url of file:///... all I get is 
> {code}
> content://media/external/images/media/1357
> {code}
> Here is my very simple code....
> {code}
> navigator.camera.getPicture(function(imageURI){
>    console.log('GOT IMAGE: '+imageURI);
>    window.resolveLocalFileSystemURL(imageURI, function(entry){
>       console.log(entry.name + " " +entry.fullPath);
>    }, function(e){
>       console.log('Some error occured: '+e.code);
>    }); 
> }, onPhotoFail, {
>    destinationType: 1, 
>    sourceType: pictureSource,
>    mediaType : Camera.MediaType.ALLMEDIA,
>    encodingType: 0,
>    allowEdit : false,
>    correctOrientation:true,
>    saveToPhotoAlbum: false,
>    quality: 50
> });
> {code}
> I always get content://... for the returned path from camera and even the same thing
when I resolve the url. Can you confirm this bug?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: issues-unsubscribe@cordova.apache.org
For additional commands, e-mail: issues-help@cordova.apache.org


Mime
View raw message