cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Oliver Moran (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (CB-5534) InAppBrowser - video/audio does not stop playing when browser is closed
Date Tue, 03 Dec 2013 17:24:35 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/CB-5534?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Oliver Moran updated CB-5534:
-----------------------------

    Description: 
This is a recurrence of an issue that was previously fixed: CB-1957

Steps to reproduce

1. Load a YouTube video (with audio track) in the InAppBrowser
2. Play the video
2. Close InAppBrowser

Expected result:

Audio stops playing

Actual result:

Audio continues playing

Fix:

We encountered this bug as part of development and modified the InAppBrowser plugin to resolve
it. The fix is part of our production code, is stable and has been through our QA.

I don't appear to have permissions to add attachments however. Let me know where I can drop
the fix and I'll do so.

  was:
This is a recurrence of an issue that was previously fixed: CB-1957

Steps to reproduce

1. Load a YouTube video (with audio track) in the InAppBrowser
2. Play the video
2. Close InAppBrowser

Expected result:

Audio stops playing

Actual result:

Audio continues playing

Fix:

We encountered this bug as part of development and modified the InAppBrowser plugin to resolve
it. The fix is part of our production code, is stable and has been through our QA. It involved
extending the Android Dialog class however.

I'll attached the modified Java files to this issue.


> InAppBrowser - video/audio does not stop playing when browser is closed
> -----------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CB-5534
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CB-5534
>             Project: Apache Cordova
>          Issue Type: Bug
>          Components: Plugin InAppBrowser
>    Affects Versions: 3.1.0
>         Environment: Android
>            Reporter: Oliver Moran
>         Attachments: inappbrowser.zip
>
>
> This is a recurrence of an issue that was previously fixed: CB-1957
> Steps to reproduce
> 1. Load a YouTube video (with audio track) in the InAppBrowser
> 2. Play the video
> 2. Close InAppBrowser
> Expected result:
> Audio stops playing
> Actual result:
> Audio continues playing
> Fix:
> We encountered this bug as part of development and modified the InAppBrowser plugin to
resolve it. The fix is part of our production code, is stable and has been through our QA.
> I don't appear to have permissions to add attachments however. Let me know where I can
drop the fix and I'll do so.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message