cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Grieve (JIRA)" <>
Subject [jira] [Created] (CB-5393) Android's Online bridge sometimes doesn't work on KitKat
Date Thu, 14 Nov 2013 20:39:24 GMT
Andrew Grieve created CB-5393:

             Summary: Android's Online bridge sometimes doesn't work on KitKat
                 Key: CB-5393
             Project: Apache Cordova
          Issue Type: Bug
          Components: Android
    Affects Versions: 3.0.0, 2.9.0
            Reporter: Andrew Grieve
            Assignee: Andrew Grieve

Here's an app /w source that can reproduce the problem consistently. I've made some tweaks
to exacerbate the scenario in which it occurs. I'm fairly certain that happens when online
changes back and forth too fast.

The bug happens with & without the debugger attached.

How to use the test app:
- The bug is happening consistently for me on start-up and causes the page to not load correctly.
If you get an alert saying that it didn't start-up, click the "Refresh Page" button at the
 - The bug doesn't appear on the second time (at least for me) (no alerts)
- Click the "Benchmark exec" button and wait for it to report the bridge speed.
 - Notice that it seems to work fine
- Now check the "Use two echos at once" box and run the test again a few times
 - Notice that you get an alert saying that no echo was received after a certain number of

The bug will not happen with the pre-KitKat WebView. & have the sources.

This message was sent by Atlassian JIRA

View raw message