cordova-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Frank Hennig (JIRA)" <>
Subject [jira] [Commented] (CB-4285) Windows cordova emulate command doesn't install project
Date Wed, 07 Aug 2013 20:39:47 GMT


Frank Hennig commented on CB-4285:

Yes, I run the command ""/Users/myUer/repo/git/HelloWorld/platforms/android/cordova/run" --emulator"
and I saw the first problem. The adb tool was not in the PATH. :-( 
I add /path/to/android-sdk/platform-tools to my PATH variables. This solved the first installation

But after a little change in the www/index.html and a re-run of cordova build and cordova
emulate android or ios I didn't see the change in the emulator. The problem is that the index.html
in the platforms folder isn't updated during the build process. Is this the correct behavior?
> Windows cordova emulate command doesn't install project
> -------------------------------------------------------
>                 Key: CB-4285
>                 URL:
>             Project: Apache Cordova
>          Issue Type: Bug
>          Components: CLI
>         Environment: Windows 7
>            Reporter: Lisa Seacat DeLuca
>            Assignee: Filip Maj
> I am able to add the android platform to a test cordova cli project and build just fine.
 When i go to run on an emulator the emulator opens but the project is never installed.  This
is the very simple case, no plugins were added.
> C:\workspaces\cordovacli\helloworld>cordova -d emulate android
> cordova library for "android" already exists. No need to download. Continuing.
> Wrote out Android application name to "helloworld"
> Wrote out Android package name to "com.helloworld"
> Calling plugman.prepare for platform "android"
> Preparing android project...
> Processing configuration changes for plugins.
> Iterating over installed plugins: []
> Writing out cordova_plugins.js...
> Running on emulator for platform "android" via command ""C:\workspaces\cordovacli\helloworld\platforms\android\cordova\run"
--emulator" (output to fol
> low)...

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see:

View raw message