cordova-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jesse <purplecabb...@gmail.com>
Subject Re: help with "npm test" for cordova-lib
Date Mon, 25 Apr 2016 16:51:15 GMT
Travis is running this:
- git clone https://github.com/apache/cordova-js --depth 10
- cd cordova-lib
- npm link ../cordova-js
- npm link ../cordova-common
- npm link ../cordova-serve
- npm install
- "(cd ../cordova-common && npm test)"
- "npm run ci"

There are a lot of different things that could affect the tests, which
cordova-js&|common&|serve you have installed/linked and so on.
Travis is essentially doing 'npm run ci' which does not run jasmine, so the
issue is probably a failing jasmine test.
Can you try running 'npm run ci' and seeing if that passes?



@purplecabbage
risingj.com

On Sat, Apr 23, 2016 at 1:53 PM, Carlos Santana <csantana23@gmail.com>
wrote:

> I do't get it then, Travis is green, so Travis not running same test suite
> as "npm test"?
>
> On Fri, Apr 22, 2016 at 9:11 PM Shazron <shazron@gmail.com> wrote:
>
> > I'm seeing the same. Using node 0.12.7
> >
> >
> > On Fri, Apr 22, 2016 at 12:44 PM, Carlos Santana <csantana23@gmail.com>
> > wrote:
> >
> > > I'm seeing 2 test failures when I do "npm test"
> > >
> > > Anyone seeing the same? Wonder what I have setup wrong here:
> > >
> > > Here is a paste http://pastebin.com/4E4c40X5 of my output
> > >
> > > I thought it was node 5, but then swift to node 4 and the same.
> > > This is after making sure all npm links are correct with "coho
> npm-link"
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message