cordova-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Kemp <drk...@chromium.org>
Subject Re: ios-deploy issues
Date Fri, 28 Mar 2014 13:08:13 GMT
Thanks!
I have updated Medic and at the moment ios-deploy is working correctly.



On Thu, Mar 27, 2014 at 6:29 PM, Shazron <shazron@gmail.com> wrote:

> ios-deploy 1.0.6 published to npm.
> https://github.com/phonegap/ios-deploy/releases/tag/1.0.6
>
> Added non-interactive, port flags. Removed python wrapper.
>
> - Two flags added:
> (-p/--port) flag (port used for device debugging, default is 12345)
> (-I/--noninteractive) flag (start in non interactive mode - quit when app
> crashes or exits)
>
> - Python wrapper shell removed.
> - App does not hang when being called from a shell script now
>
>
> On Tue, Mar 25, 2014 at 10:13 AM, David Kemp <drkemp@chromium.org> wrote:
>
> > Awesome! We will check it out again.
> > Our success with ios-deploy in the automated test environment has been
> very
> > poor. It correctly deploys & launches somewhat less than 5% of the time.
> > Generally the deploy will work, then it fails to launch for one reason or
> > another.
> >
> > Hoping for better success!
> >
> >
> > On Fri, Mar 21, 2014 at 4:19 PM, Shazron <shazron@gmail.com> wrote:
> >
> > > The problem with ios-deploy that I have right now is, it works on its
> own
> > > on the command line, but now hangs if I call it through cordova/run (it
> > > deploys to device, runs it, but hangs at the splash screen) -- weird
> > >
> > >
> > > On Fri, Mar 21, 2014 at 4:06 PM, Shazron <shazron@gmail.com> wrote:
> > >
> > > > ios-deploy 1.0.5 published.
> > > > Fixes the problem where you only get to a usable state after over a
> > > > minute. Now it does so after 5s.
> > > >
> > > >
> > > > On Fri, Dec 13, 2013 at 1:04 PM, Shazron <shazron@gmail.com> wrote:
> > > >
> > > >> Yup I've been looking at the issues today - how coincidental.
> > > >> There's been new code that I've been testing, but I'm having
> problems:
> > > >> https://github.com/phonegap/ios-deploy/pull/12
> > > >>
> > > >>
> > > >>
> > > >> On Fri, Dec 13, 2013 at 1:02 PM, David Kemp <drkemp@chromium.org>
> > > wrote:
> > > >>
> > > >>> Hi all,
> > > >>> I am having pretty regular problems with phonegap/ios-deploy.
It
> > seems
> > > >>> generally unreliable, failing about 30-40% of the time. A very
> common
> > > >>> failure mode is:
> > > >>>
> > > >>> Assertion failed: (AMDeviceStartService(device,
> > > >>> CFSTR("com.apple.debugserver"), &gdbfd, NULL) == 0), function
> > > >>> start_remote_debug_server, file ios-deploy.c, line 524.
> > > >>>
> > > >>> I seem to have the newest published version, is anyone looking
at
> > this?
> > > >>>
> > > >>> I note that this has been reported by someone else as well:
> > > >>>
> > > >>> https://github.com/phonegap/ios-deploy/issues/11
> > > >>>
> > > >>
> > > >>
> > > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message