cordova-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Don Coleman <don.cole...@gmail.com>
Subject Re: MessageQueue seems to stop sending messages to the webView
Date Mon, 24 Feb 2014 19:19:38 GMT
Andrew,

I'm seeing similar behavior for a plugin I'm working on. I might be able to
get you a sample if James doesn't have one.

- Don


On Mon, Feb 24, 2014 at 2:14 PM, Andrew Grieve <agrieve@chromium.org> wrote:

> On Mon, Feb 24, 2014 at 2:14 PM, Andrew Grieve <agrieve@chromium.org>
> wrote:
>
> > James - have so far been unable to come up with a repro case for this. If
> > there's a chance you could create one, that would be really helpful.
> >
> >
> > On Tue, Feb 18, 2014 at 2:16 PM, Andrew Grieve <agrieve@chromium.org
> >wrote:
> >
> >> Hmm, might be same problem as
> >> https://issues.apache.org/jira/browse/CB-6047. Let's move this
> >> conversation to that bug.
> >>
> >>
> >> On Tue, Feb 18, 2014 at 2:10 AM, James Rivett-Carnac <
> >> james.rivett.carnac@gmail.com> wrote:
> >>
> >>> Hello,
> >>>
> >>> I'm uisng an embedded cordova webview and am seeing something where by
> >>> the
> >>> webview doesn't receive messages sent to it from my plugin.
> >>>
> >>> I've seen this with:
> >>>
> >>> android 4.3, 4.4.2, (Moto G, Nexus 7 2012)
> >>> cordova 3.3.0-rc1, 3.3.0-0.1.1, 3.3.1-0.4.2
> >>>
> >>> The application is receiveing informatiion from a USB device (the
> >>> phone/tablet runs in accessory mode), reading this information in its
> own
> >>> thread.  These call callbacks, and change the state in the webview
> >>> (lavaca
> >>> app).
> >>>
> >>> Generally this works without issues.  Sometimes, the screen doesn't
> >>> update.  If I profile the threads running, the webview is not showing
> any
> >>> activity (except maybe a call to uptime).  If I unplug and plug back in
> >>> the
> >>> USB, the screen goes through all the pending updates (quickly flashes
> >>> through them).  The app does *not* return to normal opperations at this
> >>> point: I have to unplug/plug back in for every message that is sent.
>  If
> >>> I
> >>> do this while monitoring the threads, I see calls to the android
> message
> >>> handler happening at this point.
> >>>
> >>> When it is working correctly, these calls happen when the event is
> >>> triggered.
> >>>
> >>> My questions - what could be causing this?  Is there a way to force the
> >>> message queue to trigger, other than unpluggin/pluggin back in?
> >>>
> >>> James
> >>>
> >>
> >>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message