cordova-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Grieve <agri...@chromium.org>
Subject Re: MessageQueue seems to stop sending messages to the webView
Date Mon, 24 Feb 2014 19:22:52 GMT
Don - would be great! Seems like a pretty bad bug, so I'd love to squash it!


On Mon, Feb 24, 2014 at 2:19 PM, Don Coleman <don.coleman@gmail.com> wrote:

> Andrew,
>
> I'm seeing similar behavior for a plugin I'm working on. I might be able
> to get you a sample if James doesn't have one.
>
> - Don
>
>
> On Mon, Feb 24, 2014 at 2:14 PM, Andrew Grieve <agrieve@chromium.org>wrote:
>
>> On Mon, Feb 24, 2014 at 2:14 PM, Andrew Grieve <agrieve@chromium.org>
>> wrote:
>>
>> > James - have so far been unable to come up with a repro case for this.
>> If
>> > there's a chance you could create one, that would be really helpful.
>> >
>> >
>> > On Tue, Feb 18, 2014 at 2:16 PM, Andrew Grieve <agrieve@chromium.org
>> >wrote:
>> >
>> >> Hmm, might be same problem as
>> >> https://issues.apache.org/jira/browse/CB-6047. Let's move this
>> >> conversation to that bug.
>> >>
>> >>
>> >> On Tue, Feb 18, 2014 at 2:10 AM, James Rivett-Carnac <
>> >> james.rivett.carnac@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >>> Hello,
>> >>>
>> >>> I'm uisng an embedded cordova webview and am seeing something where
by
>> >>> the
>> >>> webview doesn't receive messages sent to it from my plugin.
>> >>>
>> >>> I've seen this with:
>> >>>
>> >>> android 4.3, 4.4.2, (Moto G, Nexus 7 2012)
>> >>> cordova 3.3.0-rc1, 3.3.0-0.1.1, 3.3.1-0.4.2
>> >>>
>> >>> The application is receiveing informatiion from a USB device (the
>> >>> phone/tablet runs in accessory mode), reading this information in its
>> own
>> >>> thread.  These call callbacks, and change the state in the webview
>> >>> (lavaca
>> >>> app).
>> >>>
>> >>> Generally this works without issues.  Sometimes, the screen doesn't
>> >>> update.  If I profile the threads running, the webview is not showing
>> any
>> >>> activity (except maybe a call to uptime).  If I unplug and plug back
>> in
>> >>> the
>> >>> USB, the screen goes through all the pending updates (quickly flashes
>> >>> through them).  The app does *not* return to normal opperations at
>> this
>> >>> point: I have to unplug/plug back in for every message that is sent.
>>  If
>> >>> I
>> >>> do this while monitoring the threads, I see calls to the android
>> message
>> >>> handler happening at this point.
>> >>>
>> >>> When it is working correctly, these calls happen when the event is
>> >>> triggered.
>> >>>
>> >>> My questions - what could be causing this?  Is there a way to force
>> the
>> >>> message queue to trigger, other than unpluggin/pluggin back in?
>> >>>
>> >>> James
>> >>>
>> >>
>> >>
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message