cordova-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Don Coleman <don.cole...@gmail.com>
Subject Re: Something up with plugins.cordova.io?
Date Wed, 15 Jan 2014 02:40:22 GMT
http://plugins.cordova.io seems borked. It's slow, pages aren't loading,
search is broken.

Does something need to be restarted?


On Thu, Jan 9, 2014 at 4:16 AM, Erik Jan de Wit <edewit@redhat.com> wrote:

> Still something strange going on, there is no way to search!
>
> Cheers,
>         Erik Jan
>
> On 9 Jan,2014, at 2:18 , Andrew Grieve <agrieve@chromium.org> wrote:
>
> > Awesome, thanks Steve.
> >
> >
> > On Wed, Jan 8, 2014 at 3:27 PM, Steven Gill <stevengill97@gmail.com>
> wrote:
> >
> >> I just tried to publish it and it worked. Seems to be updated on the
> site
> >> now. http://plugins.cordova.io/#/org.apache.cordova.device
> >>
> >>
> >> On Wed, Jan 8, 2014 at 7:23 AM, Andrew Grieve <agrieve@chromium.org>
> >> wrote:
> >>
> >>> I did a plugins release 6 days ago that all seemed to go fine. But
> >>> yesterday I tried to do a point release for the device plugin and it
> >> seems
> >>> wonky.
> >>>
> >>> I published 0.2.7 of the plugin, but it still says 0.2.6 is latest on:
> >>> http://plugins.cordova.io/#/org.apache.cordova.device
> >>>
> >>> (tried re-publishing a few times)
> >>>
> >>> If I try to install it via command line, It installs v0.2.6
> >>>
> >>> What I did to publish:
> >>> cd cordova-plugin-device
> >>> git checkout master
> >>> plugman publish .
> >>>
> >>>
> >>> Any ideas?
> >>>
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message