cordova-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michal Mocny <mmo...@chromium.org>
Subject Re: plugin.xml config-file setting not copying all tags
Date Fri, 19 Apr 2013 18:29:07 GMT
Very odd, I just tried using the exact same syntax and even moved the tag
to the same relative file location.  Not working.

Shaz, are you using the future branch?


On Fri, Apr 19, 2013 at 1:00 PM, Shazron <shazron@gmail.com> wrote:

> I was just playing with plugman yesterday with the Facebook Connect
> plugin, it did however install my access tags that were in the top-level:
>
> https://github.com/phonegap/phonegap-facebook-plugin/blob/plugman-FB-SDK-3.2.1/plugin.xml#L12-L16
>
>
> On Fri, Apr 19, 2013 at 7:23 AM, Michal Mocny <mmocny@chromium.org> wrote:
>
>> Seems access tag does not work in top-level either.
>>
>>
>> On Fri, Apr 19, 2013 at 10:00 AM, Michal Mocny <mmocny@chromium.org>
>> wrote:
>>
>> > CB-3188
>> >
>> >
>> > On Thu, Apr 18, 2013 at 6:52 PM, Anis KADRI <anis.kadri@gmail.com>
>> wrote:
>> >
>> >> the access tag should be top-level (as a common practice) but it should
>> >> work anyway....weird...
>> >>
>> >>
>> >> On Thu, Apr 18, 2013 at 12:22 PM, Filip Maj <fil@adobe.com> wrote:
>> >>
>> >> > Bug, file that shizzle yo
>> >> >
>> >> > On 4/18/13 12:19 PM, "Michal Mocny" <mmocny@google.com> wrote:
>> >> >
>> >> > >Anis/Fil:
>> >> > >
>> >> > >I've got a plugin that contains the following in the ios platform
>> >> section:
>> >> > >
>> >> > >    <config-file target="config.xml" parent="/widget">
>> >> > >      <access origin="chrome-extension://*" />
>> >> > >      <content
>> >> >
>> >>
>> >src="chrome-extension://ohgfbmefaoadakchflddcopcmphnlcba/chromeapp.html"
>> >> > >/>
>> >> > >    </config-file>
>> >> > >
>> >> > >The content tag is being copied fine, but the access tag is not
>> (!).  I
>> >> > >was
>> >> > >under the impression that config-file would do a raw copy over
to
>> >> platform
>> >> > >config?  Are we whitelisting/blacklisting tags somehow?  Bug? 
User
>> >> error?
>> >> > >
>> >> > >-Michal
>> >> >
>> >> >
>> >>
>> >
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message