continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Fetzer <elstonk...@yahoo.com>
Subject Re: Ant Build Failing in Continuum
Date Fri, 05 Oct 2012 01:15:38 GMT
Thanks for your reply Louis!  At least I don't feel like I'm talking to myself anymore ;0).
 Are there any project developers on here that may want a simple repro?

On Oct 4, 2012, at 6:24 PM, Louis Smith <dr.louis.smith@gmail.com> wrote:

> There are folks here, I'm guessing that none of us have a setup as you
> describe.  We only use Maven builds - not ANT - and we don't even use
> buildagents - just a dedicated build machine.  So I'm not familiar at all
> with the multi-threading ANT setup you have.  Sorry.
> 
> Louis
> 
> On Thu, Oct 4, 2012 at 2:41 PM, Eric Fetzer <elstonkers@yahoo.com> wrote:
> 
>> No takers?  Is this forum monitored at all since Wendy left?
>> 
>> On Oct 2, 2012, at 5:16 PM, Eric Fetzer <elstonkers@yahoo.com> wrote:
>> 
>>> All,
>>> 
>>> We have an ant build that we're running in continuum that seems to fail
>> only when multi-threading.  When we turn off multi-threading (set
>> threadcount to 1), it succeeds.  Is there an issue in continuum with
>> multi-threading?  Using the following for parallel threads:
>>> 
>>>   <target name="Build All Applications">
>>>       <parallel threadcount="4">
>>>           <antcall target="myTarget1" />
>>>           <antcall target="myTarget2" />
>>>           <antcall target="myTarget3" />
>>>       </parallel>
>>>   </target>
>>> 
>>> Thanks,
>>> Eric
> 
> 
> 
> -- 
> Dr. Louis Smith, ThD
> Chief Technology Officer, Kyra InfoTech
> Engineer-in-Training, Veterans Memorial Railroad

Mime
View raw message