continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brent Atkinson <brent.atkin...@gmail.com>
Subject Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read status
Date Tue, 25 Jan 2011 20:47:58 GMT
This shouldn't be necessary. Are you running Tomcat on Windows as a service?

On Tue, Jan 25, 2011 at 2:50 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:

> Hi,
>
> I put the line below in javac ant task
>
> " fork="true" executable="C:/Program Files/Java/jdk1.6.0_18/bin/javac" "
>
> I can run now the build in continuum, but I dont think this could be the
> better solution.
>
> Tks
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: andre.fonseca@mail.com
> To: users@continuum.apache.org
> Sent: Tue, Jan 25, 2011 5:05 pm
> Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read
> status
>
>
>
>
>  hi,
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> >> Do you run Continuum under your account or a system user account?
>
> I am running Continuum in Tomcat, sorry, I did not understand if I am using
> my
>
> account ou user account.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> >> The ant bin directory must be into %PATH% in system env var.
>
> I have %ANT_HOME%/bin and %JAVA_HOME%/bin in %PATH% env.
>
> I can run ant and java in DOS prompt.
>
>
>
> Looks like its a miss configuration on Continuum. Actually I don't know
> what to
>
> do anymore, I have already configured the environment
>
> variable but Continuum is still pointing to JRE.
>
>
>
> Tomcat is configured to use JDK and not JRE.
>
>
>
> TIA
>
>
>
>
>
> -----Original Message-----
>
> From: Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>
>
> To: users@continuum.apache.org
>
> Sent: Tue, Jan 25, 2011 2:34 pm
>
> Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read
>
> status
>
>
>
>
>
> Do you run Continuum under your account or a system user account?
>
>
>
>
>
>
>
> The ant bin directory must be into %PATH% in system env var.
>
>
>
>
>
>
>
> Emmanuel
>
>
>
>
>
>
>
> On Tue, Jan 25, 2011 at 1:22 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:
>
>
>
>
>
>
>
> >
>
>
>
> >  hi Emmanuel,
>
>
>
> >
>
>
>
> > I have ant in the Windows Environment Variable, I can perform ant
> build.xml
>
>
>
> > inside my working copy directory
>
>
>
> >
>
>
>
> > Bellow the error I have got:
>
>
>
> > 2011-01-25 10:11:23,821 [pool-1-thread-5] WARN
>
>
>
> >  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Could not
> find
>
>
>
> > the executable 'ant' in this path:
>
>
>
> > 2011-01-25 10:11:23,846 [pool-1-thread-5] INFO
>
>
>
> >  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Executing:
>
>
>
> > cmd.exe /X /C "ant -f build.xml -Dcontinuum.project.lastBuild.state=10
>
>
>
> > -Dcontinuum.project.nextBuild.number=1 "-Dcontinuum.project.name=Teste
>
>
>
> > Calculadora" -Dcontinuum.project.id=42 -Dcontinuum.project.version=1.0.0
>
>
>
> > "-Dcontinuum.project.group.name=Default Project Group"
>
>
>
> > -Dcontinuum.project.lastBuild.number=0"
>
>
>
> >
>
>
>
> > Where can I set the path for ANT ? Should I create a new variable under
> the
>
>
>
> > Installation menu?
>
>
>
> >
>
>
>
> > I tried with Name:ant Type: ant variable name: ANT_HOME with the same
> error
>
>
>
> > above.
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >  TIA
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > -----Original Message-----
>
>
>
> > From: Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>
>
>
>
> > To: users@continuum.apache.org
>
>
>
> > Sent: Tue, Jan 25, 2011 5:44 am
>
>
>
> > Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not
> read
>
>
>
> > status
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > Do you have ant in the path of the process's owner?
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > Emmanuel
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > On Mon, Jan 24, 2011 at 8:51 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  Sorry,
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > I forgot the logs
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > 2011-01-24 17:31:58,070 [pool-1-thread-2] WARN
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Could not
>
>
>
> > find
>
>
>
> >
>
>
>
> > > the executable 'ant' in this path:
>
>
>
> >
>
>
>
> > > 2011-01-24 17:31:58,093 [pool-1-thread-2] INFO
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  -
> Executing:
>
>
>
> >
>
>
>
> > > cmd.exe /X /C "ant -f build.xml -Dcontinuum.project.lastBuild.state=3
>
>
>
> >
>
>
>
> > > -Dcontinuum.project.nextBuild.number=1 "-Dcontinuum.project.name=Teste
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Calculadora" -Dcontinuum.project.id=36
> -Dcontinuum.project.version=1.0.0
>
>
>
> >
>
>
>
> > > "-Dcontinuum.project.group.name=Default Project Group"
>
>
>
> >
>
>
>
> > > -Dcontinuum.project.lastBuild.number=0"
>
>
>
> >
>
>
>
> > > 2011-01-24 17:31:58,094 [pool-1-thread-2] INFO
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Working
>
>
>
> >
>
>
>
> > > directory: C:\Program Files\Apache\Tomcat 6.0\data\working-directory\36
>
>
>
> >
>
>
>
> > > 2011-01-24 17:31:58,172 [pool-1-thread-2] INFO
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Exit
> code:
>
>
>
> > 1
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > -----Original Message-----
>
>
>
> >
>
>
>
> > > From: andre.fonseca@mail.com
>
>
>
> >
>
>
>
> > > To: users@continuum.apache.org
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Sent: Mon, Jan 24, 2011 5:48 pm
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not
>
>
>
> > read
>
>
>
> >
>
>
>
> > > status
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  Hi Louis, thanks for your reply!
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > I tried with "scm:svn:svn://my-ip:my-port/project" and it works! The
>
>
>
> >
>
>
>
> > > project has been checkout.
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Now appears a new problem, when I build the project I see "ant is not
>
>
>
> >
>
>
>
> > > recognized"
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > I already have ANT configured in my PATH variable and I can run it in
>
>
>
> >
>
>
>
> > > command prompt.
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Should I copy the build.xml to a specific place?
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > TIA
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > -----Original Message-----
>
>
>
> >
>
>
>
> > > From: Louis Smith <dr.louis.smith@gmail.com>
>
>
>
> >
>
>
>
> > > To: users@continuum.apache.org
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Sent: Mon, Jan 24, 2011 5:31 pm
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not
>
>
>
> > read
>
>
>
> >
>
>
>
> > > status
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > What happens when you try using scm:svn:svn://my-ip:my-port/project as
>
>
>
> > the
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > SCM URL?
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > If you haven't configured apache with the svndav connectors for HTTP
>
>
>
> >
>
>
>
> > > access,
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > you may only be able to use the :3690 SVN access protocol.
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Good luck!
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Louis
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > On Mon, Jan 24, 2011 at 12:56 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >  Hi all,
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > I configured Apache Continuum as webapp in Tomcat 6 on Windows 7.
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > Then I installed http://www.sliksvn.com/ as SVN Client and put it on
>
>
>
> > my
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > PATH environment variable.
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >  In the prompt command line I can do:
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > "svn co svn://my-ip:my-port/project" and checkout the project from
> SVN
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > After that I tried to add a ANT project in Continuum using "SCM url"
> as
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > "scm:svn:http://my-ip:my-port/project"
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > But I got the error bellow
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > Command output: svn: OPTIONS of 'http://my-ip:my-port/project: Could
>
>
>
> > not
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > read status line: connection was closed by server
> (http://my-ip:my-port
>
>
>
> > )
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > I'm under a proxy server. This could be the problem? This could be
>
>
>
> >
>
>
>
> > > related
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > with svn cache? I also have tortoise installed, this could be an
> issue?
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > I also have tried a lot of options of SCM URL without success.
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > Any suggest?
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > > TIA
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > --
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Dr. Louis Smith, ThD
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Chief Technology Officer, Kyra InfoTech
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Colonel, Commemorative Air Force
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >                                                   <#>
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > <#>
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > <#>       <#>
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message