continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brent Atkinson <batkin...@apache.org>
Subject Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read status
Date Tue, 25 Jan 2011 14:53:21 GMT
Andre,

It looks like you don't have the build configured setup to use the defined
JDK installation. Are you running continuum under the JRE? You should either
setup the build so it uses the jdk installation or you can just run
continuum under the JDK and you can get it by default.

Brent

On Tue, Jan 25, 2011 at 7:52 AM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:

> I could fix the problem with ANT creating Installation > Add Tool  now I
> have
>
> Name     |    Type    |    Environment Variable Name  | value Path
> ________|________|__________________________|______________________
> ______________
>  ant         |  ant        |  ANT_HOME                          |
> C:\Program Files\Apache\apache-ant-1.8.1
>
> ________|________|__________________________|_____________________________________
> javac      |  jdk        | JAVA_HOME                         | C:\Program
> Files\Java\jdk1.6.0_18
>
> In the result of the build I got this
>
> Unable to locate tools.jar. Expected to find it in C:\Program
> Files\Java\jre6\lib\tools.jar
>
> I still can run the build.xml inside the working-copy directory using ant
> in the prompt command line
>
> TIA
>
>
>
>
>
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: andre.fonseca@mail.com
> To: users@continuum.apache.org
> Sent: Tue, Jan 25, 2011 10:22 am
> Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read
> status
>
>
>
>
>  hi Emmanuel,
>
>
>
> I have ant in the Windows Environment Variable, I can perform ant build.xml
>
> inside my working copy directory
>
>
>
> Bellow the error I have got:
>
> 2011-01-25 10:11:23,821 [pool-1-thread-5] WARN
>  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor
>
> - Could not find the executable 'ant' in this path:
>
> 2011-01-25 10:11:23,846 [pool-1-thread-5] INFO
>  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper
>
> - Executing: cmd.exe /X /C "ant -f build.xml
> -Dcontinuum.project.lastBuild.state=10
>
> -Dcontinuum.project.nextBuild.number=1 "-Dcontinuum.project.name=Teste
>
> Calculadora" -Dcontinuum.project.id=42 -Dcontinuum.project.version=1.0.0
>
> "-Dcontinuum.project.group.name=Default Project Group"
> -Dcontinuum.project.lastBuild.number=0"
>
>
>
> Where can I set the path for ANT ? Should I create a new variable under the
>
> Installation menu?
>
>
>
> I tried with Name:ant Type: ant variable name: ANT_HOME with the same error
>
> above.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>  TIA
>
>
>
>
>
>
>
> -----Original Message-----
>
> From: Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>
>
> To: users@continuum.apache.org
>
> Sent: Tue, Jan 25, 2011 5:44 am
>
> Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read
>
> status
>
>
>
>
>
> Do you have ant in the path of the process's owner?
>
>
>
>
>
>
>
> Emmanuel
>
>
>
>
>
>
>
> On Mon, Jan 24, 2011 at 8:51 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:
>
>
>
>
>
>
>
> >
>
>
>
> >  Sorry,
>
>
>
> >
>
>
>
> > I forgot the logs
>
>
>
> >
>
>
>
> > 2011-01-24 17:31:58,070 [pool-1-thread-2] WARN
>
>
>
> >  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Could not
> find
>
>
>
> > the executable 'ant' in this path:
>
>
>
> > 2011-01-24 17:31:58,093 [pool-1-thread-2] INFO
>
>
>
> >  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Executing:
>
>
>
> > cmd.exe /X /C "ant -f build.xml -Dcontinuum.project.lastBuild.state=3
>
>
>
> > -Dcontinuum.project.nextBuild.number=1 "-Dcontinuum.project.name=Teste
>
>
>
> > Calculadora" -Dcontinuum.project.id=36 -Dcontinuum.project.version=1.0.0
>
>
>
> > "-Dcontinuum.project.group.name=Default Project Group"
>
>
>
> > -Dcontinuum.project.lastBuild.number=0"
>
>
>
> > 2011-01-24 17:31:58,094 [pool-1-thread-2] INFO
>
>
>
> >  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Working
>
>
>
> > directory: C:\Program Files\Apache\Tomcat 6.0\data\working-directory\36
>
>
>
> > 2011-01-24 17:31:58,172 [pool-1-thread-2] INFO
>
>
>
> >  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Exit code:
> 1
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > -----Original Message-----
>
>
>
> > From: andre.fonseca@mail.com
>
>
>
> > To: users@continuum.apache.org
>
>
>
> > Sent: Mon, Jan 24, 2011 5:48 pm
>
>
>
> > Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not
> read
>
>
>
> > status
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >  Hi Louis, thanks for your reply!
>
>
>
> >
>
>
>
> > I tried with "scm:svn:svn://my-ip:my-port/project" and it works! The
>
>
>
> > project has been checkout.
>
>
>
> >
>
>
>
> > Now appears a new problem, when I build the project I see "ant is not
>
>
>
> > recognized"
>
>
>
> >
>
>
>
> > I already have ANT configured in my PATH variable and I can run it in
>
>
>
> > command prompt.
>
>
>
> >
>
>
>
> > Should I copy the build.xml to a specific place?
>
>
>
> >
>
>
>
> > TIA
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > -----Original Message-----
>
>
>
> > From: Louis Smith <dr.louis.smith@gmail.com>
>
>
>
> > To: users@continuum.apache.org
>
>
>
> > Sent: Mon, Jan 24, 2011 5:31 pm
>
>
>
> > Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not
> read
>
>
>
> > status
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > What happens when you try using scm:svn:svn://my-ip:my-port/project as
> the
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > SCM URL?
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > If you haven't configured apache with the svndav connectors for HTTP
>
>
>
> > access,
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > you may only be able to use the :3690 SVN access protocol.
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > Good luck!
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > Louis
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > On Mon, Jan 24, 2011 at 12:56 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  Hi all,
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > I configured Apache Continuum as webapp in Tomcat 6 on Windows 7.
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Then I installed http://www.sliksvn.com/ as SVN Client and put it on
> my
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > PATH environment variable.
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >  In the prompt command line I can do:
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > "svn co svn://my-ip:my-port/project" and checkout the project from SVN
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > After that I tried to add a ANT project in Continuum using "SCM url" as
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > "scm:svn:http://my-ip:my-port/project"
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > But I got the error bellow
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Command output: svn: OPTIONS of 'http://my-ip:my-port/project: Could
> not
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > read status line: connection was closed by server (http://my-ip:my-port
> )
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > I'm under a proxy server. This could be the problem? This could be
>
>
>
> > related
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > with svn cache? I also have tortoise installed, this could be an issue?
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > I also have tried a lot of options of SCM URL without success.
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > Any suggest?
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > > TIA
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > --
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > Dr. Louis Smith, ThD
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > Chief Technology Officer, Kyra InfoTech
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > Colonel, Commemorative Air Force
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >                                                   <#>
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > <#>
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> > <#>       <#>
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
> >
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message