continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Venisse <emmanuel.veni...@gmail.com>
Subject Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read status
Date Tue, 25 Jan 2011 16:34:24 GMT
Do you run Continuum under your account or a system user account?

The ant bin directory must be into %PATH% in system env var.

Emmanuel

On Tue, Jan 25, 2011 at 1:22 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:

>
>  hi Emmanuel,
>
> I have ant in the Windows Environment Variable, I can perform ant build.xml
> inside my working copy directory
>
> Bellow the error I have got:
> 2011-01-25 10:11:23,821 [pool-1-thread-5] WARN
>  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Could not find
> the executable 'ant' in this path:
> 2011-01-25 10:11:23,846 [pool-1-thread-5] INFO
>  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Executing:
> cmd.exe /X /C "ant -f build.xml -Dcontinuum.project.lastBuild.state=10
> -Dcontinuum.project.nextBuild.number=1 "-Dcontinuum.project.name=Teste
> Calculadora" -Dcontinuum.project.id=42 -Dcontinuum.project.version=1.0.0
> "-Dcontinuum.project.group.name=Default Project Group"
> -Dcontinuum.project.lastBuild.number=0"
>
> Where can I set the path for ANT ? Should I create a new variable under the
> Installation menu?
>
> I tried with Name:ant Type: ant variable name: ANT_HOME with the same error
> above.
>
>
>
>
>  TIA
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>
> To: users@continuum.apache.org
> Sent: Tue, Jan 25, 2011 5:44 am
> Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not read
> status
>
>
> Do you have ant in the path of the process's owner?
>
>
>
> Emmanuel
>
>
>
> On Mon, Jan 24, 2011 at 8:51 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:
>
>
>
> >
>
> >  Sorry,
>
> >
>
> > I forgot the logs
>
> >
>
> > 2011-01-24 17:31:58,070 [pool-1-thread-2] WARN
>
> >  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Could not
> find
>
> > the executable 'ant' in this path:
>
> > 2011-01-24 17:31:58,093 [pool-1-thread-2] INFO
>
> >  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Executing:
>
> > cmd.exe /X /C "ant -f build.xml -Dcontinuum.project.lastBuild.state=3
>
> > -Dcontinuum.project.nextBuild.number=1 "-Dcontinuum.project.name=Teste
>
> > Calculadora" -Dcontinuum.project.id=36 -Dcontinuum.project.version=1.0.0
>
> > "-Dcontinuum.project.group.name=Default Project Group"
>
> > -Dcontinuum.project.lastBuild.number=0"
>
> > 2011-01-24 17:31:58,094 [pool-1-thread-2] INFO
>
> >  org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Working
>
> > directory: C:\Program Files\Apache\Tomcat 6.0\data\working-directory\36
>
> > 2011-01-24 17:31:58,172 [pool-1-thread-2] INFO
>
> >  org.apache.maven.continuum.execution.ant.AntBuildExecutor  - Exit code:
> 1
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > -----Original Message-----
>
> > From: andre.fonseca@mail.com
>
> > To: users@continuum.apache.org
>
> > Sent: Mon, Jan 24, 2011 5:48 pm
>
> > Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not
> read
>
> > status
>
> >
>
> >
>
> >  Hi Louis, thanks for your reply!
>
> >
>
> > I tried with "scm:svn:svn://my-ip:my-port/project" and it works! The
>
> > project has been checkout.
>
> >
>
> > Now appears a new problem, when I build the project I see "ant is not
>
> > recognized"
>
> >
>
> > I already have ANT configured in my PATH variable and I can run it in
>
> > command prompt.
>
> >
>
> > Should I copy the build.xml to a specific place?
>
> >
>
> > TIA
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > -----Original Message-----
>
> > From: Louis Smith <dr.louis.smith@gmail.com>
>
> > To: users@continuum.apache.org
>
> > Sent: Mon, Jan 24, 2011 5:31 pm
>
> > Subject: Re: Problem building Apache Continuum in Tomcat 6 - Could not
> read
>
> > status
>
> >
>
> >
>
> > What happens when you try using scm:svn:svn://my-ip:my-port/project as
> the
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > SCM URL?
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > If you haven't configured apache with the svndav connectors for HTTP
>
> > access,
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > you may only be able to use the :3690 SVN access protocol.
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > Good luck!
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > Louis
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > On Mon, Jan 24, 2011 at 12:56 PM, <andre.fonseca@mail.com> wrote:
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >  Hi all,
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > I configured Apache Continuum as webapp in Tomcat 6 on Windows 7.
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > Then I installed http://www.sliksvn.com/ as SVN Client and put it on
> my
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > PATH environment variable.
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >  In the prompt command line I can do:
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > "svn co svn://my-ip:my-port/project" and checkout the project from SVN
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > After that I tried to add a ANT project in Continuum using "SCM url" as
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > "scm:svn:http://my-ip:my-port/project"
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > But I got the error bellow
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > Command output: svn: OPTIONS of 'http://my-ip:my-port/project: Could
> not
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > read status line: connection was closed by server (http://my-ip:my-port
> )
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > I'm under a proxy server. This could be the problem? This could be
>
> > related
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > with svn cache? I also have tortoise installed, this could be an issue?
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > I also have tried a lot of options of SCM URL without success.
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > Any suggest?
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > > TIA
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > --
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > Dr. Louis Smith, ThD
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > Chief Technology Officer, Kyra InfoTech
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > Colonel, Commemorative Air Force
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >                                                   <#>
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > <#>
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > <#>       <#>
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
> >
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message