continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deng Ching <och...@apache.org>
Subject Re: pom url not working
Date Mon, 24 May 2010 05:12:43 GMT
Did you include the pom filename in the url you've specified? The URL should
be something like:

http://svn.example.com/repos/myproject/pom.xml

HTH,
Deng

On Mon, May 24, 2010 at 1:07 PM, Steven Dahlin <java.sldahlin@gmail.com>wrote:

> I am trying to add a maven 2.0 project in continuum 1.3.6 with a project on
> a subversion repository without any success.  Based upon the page
> http://maven.apache.org/scm/subversion.html I entered the format for the
> Pom
> Url: scm:svn:svn://<username>:<password>@<svn host ip>/<path>.
 Since the
> username and password were passed I left the username and password off with
> the corresponding fields.  I get the following message: *The specified
> resource cannot be accessed. Please try again later or contact your
> administrator*.  I then tried with entering the username and password as
> well to no effect stripping them out of the url like so:
>
> I have also tried by using http with webdav which is enabled with no
> success
> as well. I can access the svn repository and project using both svn and
> http
> protocols perfectly fine.
>
> From the logs I get this:
>
> 2010-05-23 23:05:06,881 [btpool0-8] WARN
> org.apache.struts2.components.Form  - No configuration found for the
> specified action: 'addMavenTwoProject.action' in namespace: '/'. Form
> action
> defaulting to 'action' attribute's literal value.
> 2010-05-23 23:05:06,913 [btpool0-8] WARN
> org.apache.struts2.components.Form  - No configuration found for the
> specified action: 'addMavenTwoProject.action' in namespace: '/'. Form
> action
> defaulting to 'action' attribute's literal value.
>
> I am unclear how to solve this.  Does anyone have any suggestions?
>
>
> Thanks
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message