continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Gustafson <ncjeff...@zimage.com>
Subject Re: blank "Release error" with reverse proxy?
Date Wed, 21 Apr 2010 01:48:44 GMT
On Wed, 2010-04-21 at 09:41 +0800, Deng Ching wrote: 
> Hi Jeff,
> 
> I think you filed this in the wrong project in JIRA :) I already moved it to
> Continuum now:
> 
> http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-2506

Oh! Sorry about that! Thanks for catching that.

...Jeff

> 
> Thanks,
> Deng
> 
> On Wed, Apr 21, 2010 at 9:26 AM, Jeff Gustafson <ncjeffgus@zimage.com>wrote:
> 
> > On Wed, 2010-04-21 at 10:32 +1000, Brett Porter wrote:
> > > I recall seeing this but thought it had been resolved. Would you mind
> > filing a JIRA issue?
> >
> > Will do. I wish I could give you a trace log or something, but there is
> > nothing... just a silent failure.
> >
> > ...Jeff
> >
> > >
> > > On 21/04/2010, at 7:05 AM, Jeff Gustafson wrote:
> > >
> > > > Hi all,
> > > > I am running 1.3.6 that was released recently and I found that I cannot
> > > > do a prepare for release. I get a blank "release error". I am running
> > an
> > > > Apache HTTPS front-end. So I tried to access continuum via the 8080 and
> > > > it seems to work. Does anyone know why running a reverse proxy for SSL
> > > > would break the release process?
> > > >
> > > > ...Jeff
> > > >
> > > >
> > >
> > > --
> > > Brett Porter
> > > brett@apache.org
> > > http://brettporter.wordpress.com/
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> >



Mime
View raw message