continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Venisse <>
Subject Re: projects mysteriously leaving the build queue even though (Always Build) is set.
Date Wed, 25 Nov 2009 05:57:48 GMT
It's a known issue for 1.2.x when Continuum is restarted with some build not
This issue is fixed in 1.3.x


On Mon, Nov 23, 2009 at 8:43 PM, Bill Brown <>wrote:

> Greetings:
> I'm using the latest stable continuum 1.2.3 (732759).
> I'm using it to build 204 maven projects split into 3 project groups
> (dev/stage/prod).
> I have the DEFAULT_SCHEDULE setup to fire every minute for all of the
> projects.  Each project is set to "Always Build" and "Clean Checkout".
> I'm noticing that I can submit "Build All Project" for each group to put
> them all into the queue and everything is queued up.  But after a build,
> lots of the projects are not going back into the queue after a successful
> build.
> The side effect is that some changes are committed via subversion into some
> of the projects but are never being rebuilt again because they don't stay
> in
> the queue.
> Do you know if I can do something in the configuration to always re-queue a
> build even if it builds successfully (I thought that was what the "Always"
> build setting is for)?
> Maybe this is a known issue?
> Thanks for any information or insights.
> Bill.
> --
> View this message in context:
> Sent from the Continuum - Users mailing list archive at

  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message