continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Venisse" <emmanuel.veni...@gmail.com>
Subject Re: mvn, perforce & continuum
Date Tue, 17 Jun 2008 16:24:55 GMT
For checkout/update, Continuum doesn't run a mvn command but it use directly
maven-scm APIs.
You can try to add this system property to the command line that start
Continuum (in your app server launch script file or in wrapper.conf if you
use the standalone version)

Emmanuel

On Tue, Jun 17, 2008 at 4:33 PM, John Langley <John.Langley@mathworks.com>
wrote:

> Although I would expect this to be well trodden ground, I was unable to
> find succinct answers in the mail archives or on the site.
>
> I'm trying to get continuum to "play nice" with maven2 and perforce.
> I've been through quite a bit of experimentation with p4 and mvn, and
> everything works fine from the command line.
> More specifically this works:
>
> % mvn -Dmaven.scm.perforce.clientspec.name=user.host.mycontinuumprofile
> scm:update
>
> However, builds via continuum consistently fail with:
> ...
> jvm 1    | 2008-06-17 10:06:34,705 [pool-1-thread-1] WARN
> org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Provider message:
> Unable to sync.  Are you logged in?
> jvm 1    | 2008-06-17 10:06:34,730 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Merging SCM results
> jvm 1    | 2008-06-17 10:06:34,766 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Error updating from SCM, not building
> wrapper  | INT trapped.  Shutting down.
> ...
>
> even though the Build definition includes an Arguments field that
> has
>
> -Dmaven.scm.perforce.clientspec.name=username.host.mycontinuumprofile
> specified in it.
>
> Note: if do
> % mvn  scm:update
> (notice the missing -D argument)
> I get a failure very similar to the continuum failure mode, e.g.
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Command failed.Unable to sync.  Are you logged in?
>
> Also, the continuum server was run in "console" mode from the same
> command line where I tried the two additional experiments above.
>
> THANK YOU for any insights or suggestions you can offer! I've already
> spent way too much time trying to debug this and I may have to find
> another CI system if I can't get it to work! (ugh.)
>
> -- Langley
>
>
>
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message