continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Guido Wilken" <Guido.Wil...@isec7.com>
Subject AW: problem with cvs
Date Wed, 09 Apr 2008 10:53:53 GMT
Hi,

thanks fort he fast reply!
Yes, unfortunately it's the only output I get :(
And I was surprised too ;)

It is the first checkout.
But the checkout itself seems to work (as the "working copy" directory contains all files).

All output that's in the logs is this:

590094272 [pool-1-thread-1] INFO  org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Updating
project: id: '29', name 'BlackBerry Client'.
590094275 [pool-1-thread-1] INFO  org.apache.maven.scm.manager.ScmManager:default  - Executing:
/bin/sh -c "cd /opt/continuum-1.1/apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/29 &&
cvs -z3 -f -q update -d"
590094275 [pool-1-thread-1] INFO  org.apache.maven.scm.manager.ScmManager:default  - Working
directory: /opt/continuum-1.1/apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/29
590095101 [pool-1-thread-1] WARN  org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Error
while updating the code for project: 'BlackBerry Client', id: '29' to '/opt/continuum-1.1/apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/29'.
590095101 [pool-1-thread-1] WARN  org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Command
output:
590095101 [pool-1-thread-1] WARN  org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Provider
message: The cvs command failed.
590095131 [pool-1-thread-1] INFO  org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default
 - Merging SCM results
590095169 [pool-1-thread-1] INFO  org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default
 - Error updating from SCM, not building
590095829 [pool-1-thread-1] INFO  org.codehaus.plexus.notification.notifier.Notifier:mail
 - Message Subject: '[continuum] BUILD ERROR: Default Project Group - BlackBerry Client -
Build Def: default maven2 buildDefinition'.


So here as well there's no output regarding the error from cvs :(
But the thing I don't understand is, that the working directory (29) contains a valid checkout.
If I go to the working directory on the console as user continuum and type "mvn clean install"
the build is successful.
I don't know, why the continuum-server thinks, that there's something wrong...


Cheers,
 Guido

-----Urspr√ľngliche Nachricht-----
Von: Emmanuel Venisse [mailto:emmanuel.venisse@gmail.com] 
Gesendet: Mittwoch, 9. April 2008 12:11
An: users@continuum.apache.org
Betreff: Re: problem with cvs

On Wed, Apr 9, 2008 at 12:00 PM, Guido Wilken <Guido.Wilken@isec7.com>
wrote:

> Hi there,
>
> I'm new to the list...


Welcome :)

>
> I have a slight problem with my continuum server. Hope I'm at the right
> place and somebody can help.
>

Yes, it's the right place.


> I have several projects on the server which work fine, so I'm pretty
> sure the server is working.
>
> There is one project which caused me some headache so far.
>
> Them pom.xml is mostly the same as the pom's from my other projects.
>
> artifactID, groupId, SCM ... of course are different.
>
>
>
> If the server tries to build the project (clean install) it downloads
> all the necessary files (the "working copy" folder contains all of them)
> but then the builder exits with the following error:
>
>
>
> Provider message: The cvs command failed.
> Command output:
> ------------------------------------------------------------------------
> -------
>
> ------------------------------------------------------------------------
> -------
>

I'm surprised to see nothing for the output.

Can you paste logs around this output?


> But I'm pretty sure, that the pom.xml is ok. If I log into my machine
> using the continuum account, using "cvs checkout" from the console and
> then call "mvn clean install" the build runs fine.


Are you sure your scm url is ok?
Is it the first checkout of your project by Continuum or an update?


> Any ideas on that?
>
>
>
> Thanks in advance!!
>
>  Guido
>
>

Mime
View raw message