continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Venisse" <emmanuel.veni...@gmail.com>
Subject Re: Build blocked
Date Mon, 10 Mar 2008 10:54:17 GMT
What is your jdbc url?

Emmanuel

On Mon, Mar 10, 2008 at 11:45 AM, Nicolas Loison <nicolas.loison1@gmail.com>
wrote:

> Ok, so I've found this information in the application.xml file but I don't
> know what is the name of the DB...
>
> 2008/3/10, Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>:
> >
> > You'll find the jdbc url in your application.xml file with
> > username/password. normally, the login is 'sa' with no password.
> >
> > emmanuel
> >
> > On Mon, Mar 10, 2008 at 9:44 AM, Nicolas Loison <
> nicolas.loison1@gmail.com
> > >
> >
> > wrote:
> >
> > > Hi,
> > >
> > > I was in holiday the last week.
> > >
> > > I would like to know what is the name of the DB and What is the login
> > and
> > > the password to connect it ?
> > >
> > > Thanks a lot,
> > > Nico
> > >
> > > 2008/2/29, Nicolas Loison <nicolas.loison1@gmail.com>:
> > > >
> > > > Thanks,
> > > >
> > > > But what is the name of the DB ? Where is it ? What is the login and
> > the
> > > > password to connect it ?
> > > >
> > > > Thanks a lot,
> > > > Nico
> > > >
> > > > 2008/2/29, Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>:
> > > > >
> > > > > ok, so you can connect to your db with a sql client like
> > SquirrelSQL,
> > > > > then
> > > > > you modify the state in the project table.
> > > > >
> > > > > Emmanuel
> > > > >
> > > > > On Fri, Feb 29, 2008 at 8:40 AM, Nicolas Loison <
> > > > > nicolas.loison1@gmail.com>
> > > > >
> > > > > wrote:
> > > > >
> > > > > > Yes of course, I've trying several times, and the problem is
> > always
> > > > > the
> > > > > > same...
> > > > > >
> > > > > > Thanks,
> > > > > > Nico
> > > > > >
> > > > > > 2008/2/28, Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>:
> > > > > > >
> > > > > > > Before to modify the db, do you have tested to restart
> Continuum
> > > > > then to
> > > > > > > force a build? Generaly it fix the issue.
> > > > > > >
> > > > > > > On Thu, Feb 28, 2008 at 9:54 PM, Nicolas Loison <
> > > > > > nicolas.loison1@gmail.com
> > > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > > wrote:
> > > > > > >
> > > > > > > > I can't force a build, I have not the choice to do
it. I'm
> > > obliged
> > > > > to
> > > > > > > > fixed
> > > > > > > > it in the DB, isn't it ? How do that ?
> > > > > > > >
> > > > > > > > Thanks,
> > > > > > > > Nicolas
> > > > > > > >
> > > > > > > > 2008/2/28, Emmanuel Venisse <emmanuel.venisse@gmail.com>:
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > What happen if you force a build? Generally it
fix this
> > > 1.0.3issue.
> > > > > > > > > If it doesn't work, you'll need to fix it in
the DB.
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > Emmanuel
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > On Thu, Feb 28, 2008 at 3:01 PM, Nicolas Loison
<
> > > > > > > > nicolas.loison1@gmail.com
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > wrote:
> > > > > > > > >
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > > Hi !
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > I prefer write in French.... ;)
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > So, I run under Linux, but I don't see any
process in
> > report
> > > > > with
> > > > > > > > maven.
> > > > > > > > > > Are
> > > > > > > > > > you able to say more about this process
?
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > Thanks
> > > > > > > > > > Nico
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > 2008/2/28, MATHUS Baptiste <mathus.b@mipih.fr>:
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Hi Nicolas,
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > How is your JMeter script started?
I guess continuum
> > just
> > > > > > started
> > > > > > > > it,
> > > > > > > > > > but
> > > > > > > > > > > restarting continuum won't restart
this script (since
> > > > > there's
> > > > > > > > > certainly
> > > > > > > > > > no
> > > > > > > > > > > more parent/child relationship if you
run under
> > > Unix/Linux).
> > > > > > > > > > > So you might need to kill this process.
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Under Linux, use the "kill command"
after having found
> > its
> > > > > pid
> > > > > > > > > (process
> > > > > > > > > > > id). Under windows, open the process
windows and click
> > on
> > > > > > > "Terminer
> > > > > > > > le
> > > > > > > > > > > processus" :-).
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Cheers.
> > > > > > > > > > > PS : The end of your message made me
laugh, btw:
> "Sorry
> > > for
> > > > > my
> > > > > > > > > > English....
> > > > > > > > > > > I'm french user". As if being french
would be a
> totally
> > > > > normal
> > > > > > > > excuse
> > > > > > > > > > for
> > > > > > > > > > > not being able to write english :).
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > -----Message d'origine-----
> > > > > > > > > > > De : Nicolas Loison [mailto:nicolas.loison1@gmail.com]
> > > > > > > > > > > Envoyé : mercredi 27 février 2008
20:36
> > > > > > > > > > > À : continuum-users@maven.apache.org
> > > > > > > > > > > Objet : Build blocked
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Hello,
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > I've got a problem with a build in
Continuum. My
> > Continuum
> > > > > > version
> > > > > > > > is
> > > > > > > > > > > 1.0.3and I using Maven 2.
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > My build runs a jmeter script who is
bad. Even if I
> > > restart
> > > > > > > > Continuum,
> > > > > > > > > > the
> > > > > > > > > > > build is always blocked at the same
place and it's
> > > > > impossible to
> > > > > > > > > > suppress it
> > > > > > > > > > > !!
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Please, can you help me ?
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Thanks
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Nico
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > PS: Sorry for my English.... I'm french
user
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message