continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From KURT TOMETICH <boomtow...@msn.com>
Subject RE: Continuum1.1.war not recognizing Subversion command 'svn' -- Need help!
Date Thu, 13 Mar 2008 21:59:17 GMT

Are you running Continuum as a Windows service?



> Subject: Re: Continuum1.1.war not recognizing Subversion command 'svn' -- Need help!
> To: users@continuum.apache.org
> CC: claudior@buscape-inc.com; users@continuum.apache.org
> From: Tonte.Pouncil@aviall.com
> Date: Thu, 13 Mar 2008 16:39:52 -0500
> 
> Is there any one out there that can help me out with this issue.  I have
> search on the web and I see that I am not the only one with this problem.
> 
> I wonder what would  keep Continuum from recognizing my svn command, when I
> can verify it works from the cmd line?
> 
> 
>                                                                            
>              Tonté Pouncil                                                 
>              <Tonte.Pouncil@av                                             
>              iall.com>                                                  To 
>                                        users@continuum.apache.org          
>              03/13/2008 03:43                                           cc 
>              PM                        claudior@buscape-inc.com            
>                                                                    Subject 
>                                        Re: Continuum1.1.war not            
>              Please respond to         recognizing Subversion command      
>              users@continuum.a         'svn' -- Need help!                 
>                  pache.org                                                 
>                                                                            
>                                                                            
>                                                                            
>                                                                            
>                                                                            
> 
> 
> 
> 
> Is this the right way to install the svn command line (See below)?
> 
> Thanks!
> 
> 
> 
>              Tonté Pouncil
>              <Tonte.Pouncil@av
>              iall.com>                                                  To
>                                        users@continuum.apache.org
>              03/13/2008 01:28                                           cc
>              PM                        users@continuum.apache.org
>                                                                    Subject
>                                        Re: Continuum1.1.war not
>              Please respond to         recognizing Subversion command
>              users@continuum.a         'svn' -- Need help!
>                  pache.org
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> On my Windows XP box I set up an environment variable for SVN_HOME and then
> I added this variable to my PATH variable like so: %SVN_HOME%\bin;
> 
> 
> Inactive hide details for "Claudio Ranieri" <claudior@buscape-inc.com>
> "Claudio Ranieri" <claudior@buscape-inc.com>
> 
> 
>                          "Claudio
>                          Ranieri"
>                          <claudior@b
>                          uscape-inc.
>                          com>                                           To
> 
>                                               <users@continuum.apache.org>
>                          03/13/2008
>                          01:18 PM                                       cc
> 
> 
>           Please respond to                                        Subject
>       users@continuum.apache.org
>                                               Re: Continuum1.1.war not
>                                               recognizing Subversion
>                                               command 'svn' -- Need help!
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Hi Tonté,
> 
> Did you install the svn command line
> (http://downloads.open.collab.net/collabnet-subversion.html)?
> Did you add the svn.exe in your PATH (enviroment variables)?
> Bye
> 
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Tonté Pouncil" <Tonte.Pouncil@aviall.com>
> To: <users@continuum.apache.org>
> Sent: Thursday, March 13, 2008 2:47 PM
> Subject: Fw: Continuum1.1.war not recognizing Subversion command 'svn' --
> Need help!
> 
> 
> 
> 
> Hi,
> 
> I am using Continuum1.1.war on Tomcat 6.0.14 on a Windows XP box.  Can some
> one help figure out why Continuum does not recognize the Subversion command
> 'svn'.  I am was able to successfully add my maven2 project via the URL and
> POM.  I even installed Maven tool via the Continuum installation link.
> Subversion is install correctly on my Windows XP box.  I know this because
> I have used it to create my repo and check in and out from the command
> line.  Below are snippet of my pom where I have configure my SCM and the
> error message I am getting.  Any help with this is GREATLY appreciated!
> 
> Thanks!
> 
> Tonté
> 
> pom.xml
> 
> <ciManagement>
>            <system>continuum</system>
>            <url>http://localhost/continuum</url>
>            <notifiers>
>                  <notifier>
>                        <type>mail</type>
>                        <configuration>
>                              <address>tonte.pouncil@aviall.com</address>
>                        </configuration>
>                  </notifier>
>            </notifiers>
> </ciManagement>
> 
> <scm>
> 
> <connection>scm:svn:file:///c:/EDI_WEB_PLATFORM/svn-repos/edi</connection>
> 
> <developerConnection>scm:svn:file:///c:/EDI_WEB_PLATFORM/svn-repos/edi
> </developerConnection>
> </scm>
> 
> Error message from continuum.log
> 
> 144779 [TP-Processor2] INFO  org.apache.maven.continuum.Continuum:default
> - Enqueuing 'EDI Commons' with build definition 'default maven2
> buildDefinition' - id=7).
> 144826 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Initializing build
> 144904 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Starting build of EDI Commons
> 145108 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Updating working dir
> 145108 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Performing action check-working-directory
> 145154 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Performing action checkout-project
> 145233 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Checking out
> project: 'EDI Commons', id: '1' to
> 'C:\EDI_WEB_PLATFORM\servers\ApacheSoftwareFoundation\apache-tomcat-6.0.14
> \webapps\continuum\WEB-INF\working-directory\1'.
> 145436 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.scm.manager.ScmManager:default  - Executing: cmd.exe /X /C
> '"svn --non-interactive checkout file:///c:/EDI_WEB_PLATFORM/svn-repos/edi
> 1"'
> 145436 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.scm.manager.ScmManager:default  - Working directory:
> C:\EDI_WEB_PLATFORM\servers\ApacheSoftwareFoundation\apache-tomcat-6.0.14
> \webapps\continuum\WEB-INF\working-directory
> 145576 [pool-1-thread-1] WARN
> org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Error while checking
> out the code for project: 'EDI Commons', id: '1' to
> 'C:\EDI_WEB_PLATFORM\servers\ApacheSoftwareFoundation\apache-tomcat-6.0.14
> \webapps\continuum\WEB-INF\working-directory\1'.
> 145576 [pool-1-thread-1] WARN
> org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Command output:
> 'svn' is not recognized as an internal or external command,
> operable program or batch file.
> 
> 145576 [pool-1-thread-1] WARN
> org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Provider message:
> The svn command failed.
> 145764 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  -
> Merging SCM results
> 146373 [pool-1-thread-1] INFO
> org.apache.maven.continuum.buildcontroller.BuildController:default  - Error
> updating from SCM, not building
> 147029 [pool-1-thread-1] ERROR
> org.apache.maven.continuum.notification.ContinuumNotificationDispatcher:default
> 
> 
>  - Error while trying to use the mail notifier.
> 
> _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
> 
> This e-mail message, including attachments, may contain confidential,
> proprietary, or export controlled information.
> Any unauthorized disclosure, distribution, or other use is prohibited,
> unless expressly authorized.
> If you receive this e-mail in error, please notify the sender, and delete
> all copies of the original message from your systems.
> 
> _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
> 
> This e-mail message, including attachments, may contain confidential,
> proprietary, or export controlled information.
> Any unauthorized disclosure, distribution, or other use is prohibited,
> unless expressly authorized.
> If you receive this e-mail in error, please notify the sender, and delete
> all copies of the original message from your systems.
> 
> _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
> 
> This e-mail message, including attachments, may contain confidential,
> proprietary, or export controlled information.
> Any unauthorized disclosure, distribution, or other use is prohibited,
> unless expressly authorized.
> If you receive this e-mail in error, please notify the sender, and delete
> all copies of the original message from your systems.
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message