continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "MATHUS Baptiste" <mathu...@mipih.fr>
Subject RE: Problem with pages encoding
Date Wed, 05 Mar 2008 16:09:09 GMT
The default one.
I guess this is derby?

Ok, I'll file an issue.
I'm having some small other issues, I think I'll file some.

Cheers.

-----Message d'origine-----
De : Emmanuel Venisse [mailto:emmanuel.venisse@gmail.com] 
Envoyé : mercredi 5 mars 2008 16:28
À : continuum-users@maven.apache.org
Objet : Re: Problem with pages encoding

File an issue and the french team will look at it.

What is your db?

On Wed, Mar 5, 2008 at 2:25 PM, MATHUS Baptiste <mathus.b@mipih.fr> wrote:

> Hi all,
>
> I am configuring continuum-1.1, and there seems to be a problem with 
> encoding.
> I guess this might be because no french people use continuum (or those 
> frenchies only have qwerty keyboards? :o)). Just joking.
>
> In fact, I created the admin account. In the admin name, I typed 
> "Systèmes et Méthodes" (name of our team).
> In the top left, this then displays "Systes et Mhodes"...
>
> Which charset/encoding does use continuum to persist data ?
>
> At least, IMO, there seems to be a lack of encoding information in the 
> sent "html" pages. In the html header, shouldn't there be a meta like 
> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> ?
> When I look inside the page informations, my firefox says it actually 
> interpreted the page as ISO-8859-1.
>
> Let me know what you think and/or if I should file an issue.
>
> Cheers and thanks again for this great product!
>
> -- Baptiste
>

Mime
View raw message