continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Venisse" <emman...@venisse.net>
Subject Re: Problem to login in Continuum 1.1 final with Internet Explorer
Date Wed, 19 Dec 2007 13:12:47 GMT
Cool, Thanks for the solution.

Emmanuel

> I found the cause of the problem!
> The problem is the difference in time between the linux machine (server)
> and
> the windows machine (client). The clock of the linux machine was delayed
> by
> 1 hour. This causes the expiration of the cookie.
> Fixed the clock, the problem was resolved.
> Thanks
>
> ----- Original Message -----
> From: "Emmanuel Venisse" <emmanuel@venisse.net>
> To: <continuum-users@maven.apache.org>
> Sent: Wednesday, December 19, 2007 6:43 AM
> Subject: Re: Problem to login in Continuum 1.1 final with Internet
> Explorer
>
>
>> You're not alone with this problem but we don't know what's happen for
>> the
>> moment.
>>
>> Emmanuel
>>
>>> Hi,
>>>
>>>   I installed the Continuum 1.1 final in a linux machine.
>>>   When I try do login (as admin) I am redirect to home.
>>>   This happen with Internet Explorer. In firefox work out.
>>>   I am using correct user and password.
>>>   What´s the problem?
>>>   I cleaned all cookies, but problem persist ...
>>>   Help me.
>>>
>>>   Thanks
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> ---------------------------------
>>> Abra sua conta no Yahoo! Mail, o único sem limite de espaço para
>>> armazenamento!
>>
>>
>>
>
>



Mime
View raw message