continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hemant Malik" <hemant.ma...@gmail.com>
Subject Re: JVM Appears to be hung
Date Mon, 03 Dec 2007 07:12:48 GMT
Actually the problem for me is that I don't want the jvm to be killed. After
taking sometime the Apache continuum Console restarts the JVM telling " JVM
appears to be hung...... " which is killing my enqueued processes and thus
losing the schedule :(

Hemant

On Dec 3, 2007 12:35 PM, Dan Tran <dantran@gmail.com> wrote:

> I had one case where continuum's jvm spined.  I had to killl the jvm
> and restart continuum.
>
> my system is jvm 1.5, windows running in non service mode.
>
>
> -D
>
> On Dec 2, 2007 10:13 PM, Hemant Malik <hemant.malik@gmail.com> wrote:
> > Hi,
> > Has anyone come across a similar problem? I am not able to cope up with
> the
> > "JVM appears to be hung" error. Somebody kindly please help.
> > Is this a bug or am I lacking somewhere?
> >
> >
> > Regards,
> > Hemant Malik
> >
> >
> > On Nov 29, 2007 9:30 PM, Hemant Malik <hemant.malik@gmail.com> wrote:
> >
> > > I tried increasing the PermSize and Heap Size, but no effect.
> > >
> > > Hemant
> > >
> > >
> > > On Nov 29, 2007 9:19 PM, Hemant Malik <hemant.malik@gmail.com> wrote:
> > >
> > > > My OS is Windows XP with SP2.
> > > >
> > > > Regards,
> > > > Hemant Malik
> > > >
> > > >
> > > > On Nov 29, 2007 8:58 PM, Emmanuel Venisse <emmanuel@venisse.net>
> wrote:
> > > >
> > > > > What is your OS?
> > > > >
> > > > > Emmanuel
> > > > >
> > > > > Hemant Malik a écrit :
> > > > > > Hi,
> > > > > > We are in the phase of adapting to the Continuum as CI tool
here
> at
> > > > > our
> > > > > > organization.We are using the latest version available on
> Continuum
> > > > > Home.
> > > > > > For the testing purposes the Continuum worked beautifully but
> with
> > > > > actual
> > > > > > project from CVS, its taking quite a bit of time, after the
> checkout
> > > > > when I
> > > > > > give the build command, after waiting for certain time "JVM
> appears
> > > > > to be
> > > > > > hung" error comes and the JVM gets restarted, hence I loose
the
> > > > > earlier
> > > > > > progress in the build.
> > > > > >
> > > > > > Could please someone help out as if it is a configuration
> problem
> > > > > somewhere
> > > > > > or anything more serious?
> > > > > > The exact error is :
> > > > > > "*
> > > > > > ERROR  | wrapper  | 2007/11/29 19:17:18 | JVM appears hung:
> Timed
> > > > > out
> > > > > > waiting for signal from JVM.
> > > > > > ERROR  | wrapper  | 2007/11/29 19:17:18 | JVM did not exit on
> > > > > request,
> > > > > > terminated
> > > > > > STATUS | wrapper  | 2007/11/29 19:17:24 | Launching a JVM...*
> > > > > > "
> > > > > >
> > > > > > Regards,
> > > > > > Hemant Malik
> > > > > >
> > > > > > We are working with :
> > > > > > 1) Maven 2.0.7
> > > > > > 2) CVS
> > > > > > 3) Continuum 1.1
> > > > > >
> > > > >
> > > >
> > > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message