continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hodanics, Charles J." <Charles.Hodan...@jhuapl.edu>
Subject RE: Build in success, but maven failed
Date Wed, 21 Nov 2007 14:59:27 GMT
Ah thanks much, I saw that faq but read over that cause I thought it was continuum issue not
maven. 


Charles Hodanics
NSTD-STJ
443-778-3246

-----Original Message-----
From: Emmanuel Venisse [mailto:emmanuel@venisse.net] 
Sent: Wednesday, November 21, 2007 2:04 AM
To: continuum-users@maven.apache.org
Subject: Re: Build in success, but maven failed

The answer is there: http://maven.apache.org/continuum/faqs.html

Emmanuel

Hodanics, Charles J. a écrit :
> Any reason why continuum build would say "build in success" with icon 
> when this is the output?
> 
> 
> Downloading: ...
> [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------
> --
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------
> --
> [INFO] Failed to resolve artifact.
> 
> Missing:...
> 
> from the specified remote repositories:
>   central (http://repo1.maven.org/maven2)
> 
> 
> [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------
> -- [INFO] For more information, run Maven with the -e switch [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------
> --
> [INFO] Total time: 2 seconds
> [INFO] Finished at: Tue Nov 20 17:59:08 EST 2007 [INFO] Final Memory: 
> 5M/10M [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------
> --
> 
> 
> ?
> 
> Charles Hodanics
> NSTD-STJ
> 443-778-3246
> 
> 


Mime
View raw message