continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mick Knutson" <mickknut...@gmail.com>
Subject Re: [c-1.1] Trying to understand my 1st multi-module ci build
Date Wed, 28 Nov 2007 23:38:39 GMT
When I don't check that checkbox, I get all my pom.xml to show up, but when
I run just my master pom.xml, the others still do not build it seems.
Is this what the --non-recursive is for?


On Nov 28, 2007 3:11 PM, Mick Knutson <mickknutson@gmail.com> wrote:

> I am trying to understand how to properly setup, and verify that my
> project has run in v1.1
>
> I have added a maven2 project from my master pom.xml and checked the " For
> multi modules project, load only root as recursive build" checkbox.
>
> THen when I run when I run the build, I get:L
>
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO] ----------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building Delta Dental ESP DAP Project Overview
> [INFO]    task-segment: [clean, install]
> [INFO] ----------------------------------------------------------------------------
> [INFO] [clean:clean]
> [INFO] Deleting directory /opt/continuum-1.1/apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/1/target
> [INFO] Deleting directory /opt/continuum-1.1/apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/1/target/classes
> [INFO] Deleting directory /opt/continuum-1.1
> /apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/1/target/test-classes
> [INFO] Deleting directory /opt/continuum-1.1/apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/1/target/site
> [INFO] [buildnumber:create {execution: default}]
> [INFO] Storing buildNumber: 2007-11-28 15:01:35 at timestamp: 1196290895955
> [INFO] [site:attach-descriptor]
> [INFO] [install:install]
> [INFO] Installing /opt/continuum-1.1/apps/continuum/webapp/WEB-INF/working-directory/1/pom.xml
to /home/dapadmin/.m2/repository/org/delta/esp/dap/E1B-1.0-SNAPSHOT/dap-E1B-1.0-SNAPSHOT.pom
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD SUCCESSFUL
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 17 seconds
> [INFO] Finished at: Wed Nov 28 15:01:42 PST 2007
> [INFO] Final Memory: 13M/116M
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
>
>
> Now my build has >20 modules and takes about 4 minutes to build.
> Am I missing something in the setup of this project?
> Do I need to add each pom.xml individually? I have >20 of them.
>
> --
> Thanks,
> Mick Knutson
>
> http://www.baselogic.com
> http://www.blincmagazine.com
> http://www.djmick.com
> http://www.myspace.com/mickknutson
> http://www.myspace.com/BLiNCMagazine
> http://tahoe.baselogic.com
> ---




-- 
Thanks,
Mick Knutson

http://www.baselogic.com
http://www.blincmagazine.com
http://www.djmick.com
http://www.myspace.com/mickknutson
http://www.myspace.com/BLiNCMagazine
http://tahoe.baselogic.com
---

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message