continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <Manuel.R...@t-systems.com>
Subject Incorrect Build state with Maven2
Date Mon, 01 Oct 2007 13:37:06 GMT
Hi,
I 've tried the tipp from the FAQs, and added 
	if "%MAVEN_TERMINATE_CMD%" == "on" exit %ERRORLEVEL% 
to my mvn.bat file, but it still does not recognize the return code.

I had the same behaviour wit 1.0.3 , but could solve it with the above
mentioned fix, but this time it does not help.

For testing I temporarily changed the maven configuration to be sure to
get an ERROR
Currently I'm running continuum 1.1b3

this is the maven outout:
[INFO] Scanning for projects...
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
----
[INFO] Building testproject
[INFO]    task-segment: [clean, compile]
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
----
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] The plugin 'org.apache.maven.plugins:maven-clean-plugin' does not
exist or no valid version could be found
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: &lt; 1 second
[INFO] Finished at: Mon Oct 01 15:31:33 CEST 2007
[INFO] Final Memory: 1M/4M
[INFO]
------------------------------------------------------------------------



Greetings from Germany
Manuel

Mime
View raw message