continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Venisse <emman...@venisse.net>
Subject Re: Project on SVN with a not versioned parent
Date Tue, 09 Oct 2007 12:59:14 GMT
I didn't want to reach it, I only tested your url to see if I'll get the same error gea81 instead
of gea:81 in the log message

Raffaele a écrit :
> Emmanuel but gea is inside my company...
> How could you reach that machine sorry?
> 
> 
> Emmanuel Venisse wrote:
>> If I use your URL,, I get this message with the right URL:
>>
>> jvm 1    | 2007-10-09 13:41:03,468 [SocketListener0-0] INFO 
>> org.codehaus.plexus.action.Action:create-projects-from-metadata  - URL is
>> not valid:
>> http://gea:81/data/svn/pss/application/prova/common/pom.xml
>> jvm 1    | java.net.UnknownHostException: gea
>>
>> so maybe you specified the wrong URL
>>
>> Emmanuel
>>
>> Raffaele a écrit :
>>> Ok thanks,
>>> Now I have Maven 2.0.7 and in my home I put the settings.xml file which
>>> contains all the configurations to go to our private internal repository
>>> on
>>> Artifactory.
>>>
>>> Nevertheless, I've got yet some errors:
>>> URL is not valid:
>>> http://gea81/data/svn/pss/application/prova/common/pom.xml
>>> INFO   | jvm 1    | 2007/10/09 12:40:10 | java.net.UnknownHostException:
>>> gea81
>>>
>>> I'm sure that I have specified this url:
>>> http://gea:81/data/svn/pss/application/prova/common/pom.xml
>>>
>>> Perhaps there are some parsing bug?
>>>
>>> Regards.
>>> Raffaele
>>>
>>>
>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>>
>>>> Raffaele a écrit :
>>>>> Ok, I'm starting to understand...
>>>>>
>>>>> I have performed another test specifying the pom url of "leaf" project
>>>>> named
>>>>> common.
>>>>> Then I went to see logs and the sensible log rows are these(I've cut
>>>>> some
>>>>> shallow info):
>>>>> WARN  WagonManager:default           - Unable to get resource
>>>>> 'org.pss.toolkit:toolkit-parent:pom:1' from repository central
>>>>> (http://repo1.maven.org/maven2)
>>>>> INFO  Continuum:default              - Created 0 projects.
>>>>> INFO  Continuum:default              - Created 0 project groups.
>>>>> INFO  Continuum:default              - 1 errors.
>>>>> INFO  Continuum:default              - 1 errors during project add: 
>>>>> INFO  Continuum:default              -
>>>>> add.project.artifact.not.found.error
>>>>>
>>>>> At this point it is clear that Continuum is attempting to find parent
>>>>> pom
>>>>> in
>>>>> the Central repository, is right? But my parent poms are inside
>>>>> Artifactory,
>>>>> but my company repository is specified inside the settings.xml file in
>>>>> the
>>>>> conf folder of maven installation.
>>>> Continuum don't read settings.xml in the conf folder but in
>>>> ${user.home}/.m2/
>>>> It's better to store your settings here, so it is shared by continuum
>>>> and
>>>> all your maven installations.
>>>>
>>>>> A stupid question:
>>>>> Continuum comes with maven or I have also to install maven in the
>>>>> machine
>>>>> which hosts Continuum?
>>>> You must install it.
>>>>
>>>> Emmanuel
>>>>
>>>>> Thanks again
>>>>> Raffaele
>>>>>
>>>>>
>>>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>>>> Raffaele a écrit :
>>>>>>> Which logs are you talking about? Where can I find these logs?
>>>>>> With standalone version, logs are under $CONTINUUM_HOME/logs/
>>>>>> Look at wrapper.*
>>>>>>
>>>>>>> However my scenario is like the picture in attachment
>>>>>>> http://www.nabble.com/file/p13110700/MAVEN.jpg 
>>>>>>>
>>>>>>> Generally how Continuum discover the different pom inside a
>>>>>>> hierarchy?
>>>>>> Continuum use maven API to discover pom like maven do it so it need
to
>>>>>> access to your remote repository and where it is.
>>>>>>
>>>>>> Emmanuel
>>>>>>> Thanks and regards.
>>>>>>> Raffaele
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>>>>>> I need to show your logs and where you declared your remote
>>>>>>>> repository.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Emmanuel
>>>>>>>>
>>>>>>>> Raffaele a écrit :
>>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> my problem is that I am not able to add no pom of those
specified
>>>>>>>>> in
>>>>>>>>> the
>>>>>>>>> previous post.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> If I try to add the pom of common, it says 
>>>>>>>>> "Missing artifact trying to build the POM. Check that
its parent
>>>>>>>>> POM
>>>>>>>>> is
>>>>>>>>> available or add it first in Continuum."
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> If I try to add the parent pom it says that miss the
scm
>>>>>>>>> information
>>>>>>>>> in
>>>>>>>>> parent pom...
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> How should I do in this situation? Which should be the
correct
>>>>>>>>> behaviour?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Best regards
>>>>>>>>> Raffaele
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>>>>>>>> Raffaele a écrit :
>>>>>>>>>>> Hi all,
>>>>>>>>>>> because of the lack of documentation, I have
some difficulties to
>>>>>>>>>>> add
>>>>>>>>>>> my
>>>>>>>>>>> maven2 project on Continuum, my scenario si the
following:
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> pss
>>>>>>>>>>> |-- pom.xml
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> toolkit
>>>>>>>>>>> |-- pom.xml
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> common
>>>>>>>>>>> |-- src
>>>>>>>>>>> |-- pom.xml
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> pss is parent of toolkit which is parent of common
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> But, only common contains sources and only it
is versioned using
>>>>>>>>>>> Subversion.
>>>>>>>>>>> The other two parents are in my local repository
and in the
>>>>>>>>>>> private
>>>>>>>>>>> remote
>>>>>>>>>>> repository.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Thanks in advance.
>>>>>>>>>>> Best regards.
>>>>>>>>>>> Raffaele
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> In your opinion, how should I add those project
on Continumm?
>>>>>>>>>>> Please
>>>>>>>>>>> tell
>>>>>>>>>>> me
>>>>>>>>>>> the steps to follow.
>>>>>>>>>> If they are in your remote repository, Continuum
should find them.
>>>>>>>>>> How/where do you have declared your remote repository?
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Emmanuel
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>
>>
>>
>>
> 


Mime
View raw message