continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raffaele <r.gambe...@prismasw.it>
Subject Re: Project on SVN with a not versioned parent
Date Tue, 09 Oct 2007 12:50:06 GMT

Emmanuel but gea is inside my company...
How could you reach that machine sorry?


Emmanuel Venisse wrote:
> 
> If I use your URL,, I get this message with the right URL:
> 
> jvm 1    | 2007-10-09 13:41:03,468 [SocketListener0-0] INFO 
> org.codehaus.plexus.action.Action:create-projects-from-metadata  - URL is
> not valid:
> http://gea:81/data/svn/pss/application/prova/common/pom.xml
> jvm 1    | java.net.UnknownHostException: gea
> 
> so maybe you specified the wrong URL
> 
> Emmanuel
> 
> Raffaele a écrit :
>> Ok thanks,
>> Now I have Maven 2.0.7 and in my home I put the settings.xml file which
>> contains all the configurations to go to our private internal repository
>> on
>> Artifactory.
>> 
>> Nevertheless, I've got yet some errors:
>> URL is not valid:
>> http://gea81/data/svn/pss/application/prova/common/pom.xml
>> INFO   | jvm 1    | 2007/10/09 12:40:10 | java.net.UnknownHostException:
>> gea81
>> 
>> I'm sure that I have specified this url:
>> http://gea:81/data/svn/pss/application/prova/common/pom.xml
>> 
>> Perhaps there are some parsing bug?
>> 
>> Regards.
>> Raffaele
>> 
>> 
>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>
>>>
>>> Raffaele a écrit :
>>>> Ok, I'm starting to understand...
>>>>
>>>> I have performed another test specifying the pom url of "leaf" project
>>>> named
>>>> common.
>>>> Then I went to see logs and the sensible log rows are these(I've cut
>>>> some
>>>> shallow info):
>>>> WARN  WagonManager:default           - Unable to get resource
>>>> 'org.pss.toolkit:toolkit-parent:pom:1' from repository central
>>>> (http://repo1.maven.org/maven2)
>>>> INFO  Continuum:default              - Created 0 projects.
>>>> INFO  Continuum:default              - Created 0 project groups.
>>>> INFO  Continuum:default              - 1 errors.
>>>> INFO  Continuum:default              - 1 errors during project add: 
>>>> INFO  Continuum:default              -
>>>> add.project.artifact.not.found.error
>>>>
>>>> At this point it is clear that Continuum is attempting to find parent
>>>> pom
>>>> in
>>>> the Central repository, is right? But my parent poms are inside
>>>> Artifactory,
>>>> but my company repository is specified inside the settings.xml file in
>>>> the
>>>> conf folder of maven installation.
>>> Continuum don't read settings.xml in the conf folder but in
>>> ${user.home}/.m2/
>>> It's better to store your settings here, so it is shared by continuum
>>> and
>>> all your maven installations.
>>>
>>>> A stupid question:
>>>> Continuum comes with maven or I have also to install maven in the
>>>> machine
>>>> which hosts Continuum?
>>> You must install it.
>>>
>>> Emmanuel
>>>
>>>> Thanks again
>>>> Raffaele
>>>>
>>>>
>>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>>> Raffaele a écrit :
>>>>>> Which logs are you talking about? Where can I find these logs?
>>>>> With standalone version, logs are under $CONTINUUM_HOME/logs/
>>>>> Look at wrapper.*
>>>>>
>>>>>> However my scenario is like the picture in attachment
>>>>>> http://www.nabble.com/file/p13110700/MAVEN.jpg 
>>>>>>
>>>>>> Generally how Continuum discover the different pom inside a
>>>>>> hierarchy?
>>>>> Continuum use maven API to discover pom like maven do it so it need to
>>>>> access to your remote repository and where it is.
>>>>>
>>>>> Emmanuel
>>>>>> Thanks and regards.
>>>>>> Raffaele
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>>>>> I need to show your logs and where you declared your remote
>>>>>>> repository.
>>>>>>>
>>>>>>> Emmanuel
>>>>>>>
>>>>>>> Raffaele a écrit :
>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>
>>>>>>>> my problem is that I am not able to add no pom of those specified
>>>>>>>> in
>>>>>>>> the
>>>>>>>> previous post.
>>>>>>>>
>>>>>>>> If I try to add the pom of common, it says 
>>>>>>>> "Missing artifact trying to build the POM. Check that its
parent
>>>>>>>> POM
>>>>>>>> is
>>>>>>>> available or add it first in Continuum."
>>>>>>>>
>>>>>>>> If I try to add the parent pom it says that miss the scm
>>>>>>>> information
>>>>>>>> in
>>>>>>>> parent pom...
>>>>>>>>
>>>>>>>> How should I do in this situation? Which should be the correct
>>>>>>>> behaviour?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Best regards
>>>>>>>> Raffaele
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>>>>>>> Raffaele a écrit :
>>>>>>>>>> Hi all,
>>>>>>>>>> because of the lack of documentation, I have some
difficulties to
>>>>>>>>>> add
>>>>>>>>>> my
>>>>>>>>>> maven2 project on Continuum, my scenario si the following:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> pss
>>>>>>>>>> |-- pom.xml
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> toolkit
>>>>>>>>>> |-- pom.xml
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> common
>>>>>>>>>> |-- src
>>>>>>>>>> |-- pom.xml
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> pss is parent of toolkit which is parent of common
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> But, only common contains sources and only it is
versioned using
>>>>>>>>>> Subversion.
>>>>>>>>>> The other two parents are in my local repository
and in the
>>>>>>>>>> private
>>>>>>>>>> remote
>>>>>>>>>> repository.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Thanks in advance.
>>>>>>>>>> Best regards.
>>>>>>>>>> Raffaele
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> In your opinion, how should I add those project on
Continumm?
>>>>>>>>>> Please
>>>>>>>>>> tell
>>>>>>>>>> me
>>>>>>>>>> the steps to follow.
>>>>>>>>> If they are in your remote repository, Continuum should
find them.
>>>>>>>>> How/where do you have declared your remote repository?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Emmanuel
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>
>>>
>>>
>> 
> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Project-on-SVN-with-a-not-versioned-parent-tf4588826.html#a13114920
Sent from the Continuum - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message