continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From alexsil <alessandro.zuc...@zucchetti.it>
Subject Problem with %M2_HOME%\conf\settings.xml
Date Wed, 03 Oct 2007 09:17:06 GMT

I'm using continuum 1.0.3   on Linux  machine with maven 2.07 installed.
In M2_HOME/conf/settings.xml I overrided default repository information to
link our internal repository.
I've defined M2_HOME & JAVA_HOME in the shell.
When I use maven directly all is OK.
If I use Continuum I get an error. The error is that Continuum try to
download artifact from repo1.maven.org not from my internal repository.
I analysed the log and I found this:

....
INFO   | jvm 1    | 2007/10/02 16:18:20 | 2007-10-02 16:18:20,735
[WrapperSimpleAppMain] DEBUG MavenSettingsBuilder           - Building Maven
global-level settings from:
'/usr/local/continuum-1.0.3/bin/linux/conf/settings.xml'
INFO   | jvm 1    | 2007/10/02 16:18:20 | 2007-10-02 16:18:20,735
[WrapperSimpleAppMain] DEBUG MavenSettingsBuilder           - Building Maven
user-level settings from: '/home/admin/.m2/settings.xml'
INFO   | jvm 1    | 2007/10/02 16:18:20 | 2007-10-02 16:18:20,747
[WrapperSimpleAppMain] INFO  ContinuumBuildExecutor:maven2  - Resolved the
executable 'mvn' to '/usr/local/maven/bin/mvn'.
....

Substantially, Continumm recognize mvn executable but not settings.xml under
M2_HOME/conf. It searches settings.xml only in the above path.

Is this OK or is e bug ????  (I prefere use only M2_HOME\conf\settings.xml
instead to duplicate the file)

Thanks in advance
Alex

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-with--M2_HOME-%5Cconf%5Csettings.xml-tf4560613.html#a13015241
Sent from the Continuum - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message