continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Leonardo Borges Barbosa" <leonardo.j...@gmail.com>
Subject Re: Can`t connect to CVS on sourceforge
Date Tue, 11 Sep 2007 14:01:23 GMT
Hi Emmanuel,
Thanks for the answer. Can you point out how I can set the log level as you
mentioned?

I'm not familiar with Continuum config and haven't found anything at the
docs.

Thanks

On 9/11/07, Emmanuel Venisse <emmanuel@venisse.net> wrote:
>
> Can you set the log level of org.apache.maven.scm to DEBUG? I'd like to
> know what is the command and the error.
>
> Emmanuel
>
> Leonardo Borges Barbosa a écrit :
> > Guys, I am probably missing something, but after some searching, I
> couldn`t
> > find what it is.  Any help would be apreciated.
> >
> > This is the SCM url I am using:
> > scm:cvs:extssh:lbbarbosa@bughunt.cvs.sourceforge.net:/cvsroot/bughunt
> >
> > The branch/tag:
> > HEAD
> >
> > Then, when I try to build this is what I get from the build result:
> >
> > Provider message: The cvs command failed.
> > Command output:
> >
> -------------------------------------------------------------------------------
> >
> >
> >
> -------------------------------------------------------------------------------
> >
> > And in the logs:
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,203
> > [SocketListener0-1] INFO  Continuum:default              - Enqueuing
> > 'bugHunt' (Build definition id=2).
> >
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,203
> > [pool-1-thread-1] INFO  BuildController:default        - Initializing
> > build
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,218
> > [pool-1-thread-1] INFO  BuildController:default        - Starting
> > build of bugHunt
> >
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,265
> > [pool-1-thread-1] INFO  BuildController:default        - Updating
> > working dir
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,265
> > [pool-1-thread-1] INFO  BuildController:default        - Performing
> > action check-working-directory
> >
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,265
> > [pool-1-thread-1] INFO  BuildController:default        - Performing
> > action checkout-project
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,265
> > [pool-1-thread-1] INFO  ContinuumScm:default           - Checking out
> > project: 'bugHunt', id: '1' to 'E:\leo\ci\continuum-
> > 1.1-beta-2\apps\continuum\webapp\WEB-INF\working-directory\1' with
> > branch/tag HEAD.
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,281
> > [pool-1-thread-1] INFO  BuildController:default        - Merging SCM
> > results
> >
> > INFO   | jvm 1    | 2007/09/07 12:08:29 | 2007-09-07 12:08:22,328
> > [pool-1-thread-1] INFO  BuildController:default        - Error
> > updating from SCM, not building
> >
> >
> > Thanks in advance for any help!
> >
> > ps: I also read somewhere I should configure an environment variable
> > called CVS_RSH=ssh. This variable is configured.
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message