continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Tran" <dant...@gmail.com>
Subject Re: Strange Behaviors in Continuum 1.1-betas as windows service
Date Wed, 12 Sep 2007 18:22:23 GMT
One more user sees this as well, so i am not alone.

Any one else?


---------- Forwarded message ----------
From: agardner@endeca.com <agardner@endeca.com>
Date: Sep 12, 2007 11:08 AM
Subject: Re: Strange Behaviors in Continuum 1.1-betas as windows service
To: dantran@gmail.com


No, I am seeing it too.  I am trying to figure out if there is a
workaround, where I can still use the service.

-Alan



On 8/17/07, Dan Tran <dantran@gmail.com> wrote:
> any one?  or is it just me seeing this behavior?
>
> -D
>
> On 8/16/07, Dan Tran <dantran@gmail.com> wrote:
> > Hello,
> > I am seeing some strange behaviors in alpha, beta-1, and beta-2 (
> > still instaging area), that I hope someone can explain and/or confirm.
> >
> >  - Unable to sync the project source when Continuum runs under NT
> > service with a known admin user id.
> >
> >    the build log shows
> >    Provider message: The svn command failed.
> >    Command output:
> >    -------------------------------------------------------------------------------
> >    'svn' is not recognized as an internal or external command,
> >    operable program or batch file.
> >    -------------------------------------------------------------------------------
> >
> >    here is log/continuum.log fragment
> >
> > 89674 [pool-1-thread-1] INFO
> > org.apache.maven.scm.manager.ScmManager:default  - Executing: cmd.exe
> > /X /C '"svn --non-interactive update"'
> > 89674 [pool-1-thread-1] INFO
> > org.apache.maven.scm.manager.ScmManager:default  - Working directory:
> > C:\dev\continuum\working-directory\1.1\1
> > 89736 [pool-1-thread-1] WARN
> > org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Error while
> > updating the code for project: 'Sentinel', id: '1' to
> > 'C:\dev\continuum\working-directory\1.1\1'.
> > 89736 [pool-1-thread-1] WARN
> > org.apache.maven.continuum.scm.ContinuumScm:default  - Command output:
> > 'svn' is not recognized as an internal or external command,
> > operable program or batch file.
> >
> >
> >  However, there is no build problem when starting Continuum from
> > commandline ( with the same login account)
> >
> >  the SVN.exe definitely is in the SYSTEM path
> >
> >  - There is no build problem when use with local SYSTEM account. The
> > local repo ends up at c:\.m2\repository. This is not a viable
> > workaround since my InstallAnywhere Installer requires a valid account
> > due to licensing.
> >
> >
> > Any suggestion is greatly appreciated.
> >
> > -D
> >
>

Mime
View raw message