continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From GFT_AL <andreas.laa...@gft.com>
Subject Re: Problem with cvs on Ant Project
Date Fri, 20 Apr 2007 07:55:05 GMT

When I tried to build it today it worked all of the sudden. I don't know what
I changed.

Maybe our cvs repository had a problem.

Thanks anyway for your quick answer.

Regards
Andy


Emmanuel Venisse wrote:
> 
> You can fix this problem by running 'cvs login' command with the user that
> continuum use.
> 
> Emmanuel
> 
> GFT_AL a écrit :
>> Hi,
>> 
>> I try Continuum for the first time, so be patient if I ask silly
>> questions:-)
>> 
>> Here is what I did so far:
>> - Add Project: Ant Project
>> - My SCM is CVS
>> - My Scm url looks like:
>> scm:cvs:pserver:@MyServer:/My/Repostory:my/moduel/path
>> - Scm username and password contains the right values
>> - Submit-> Project created
>> - ShowProject -> MyProject -> Build now
>> 
>> That's the output I get:
>> 
>> Provider message: The cvs command failed.
>> Command output: 
>> -------------------------------------------------------------------------------
>> Empty password used - try 'cvs login' with a real password
>> cvs [checkout aborted]: authorization failed: server my server rejected
>> access to :/My/Repostory for user [MyUsername]
>> -------------------------------------------------------------------------------
>> 
>> I tried also with Scm url:
>> scm:cvs:pserver:[MyUsername]:[Mypassword]@MyServer:/My/Repostory:my/moduel/path
>> But with the same ouput.
>> 
>> Does someone know where I do something wrong?
>> 
>> Thanks in advance,
>> Andy
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-with-cvs-on-Ant-Project-tf3607520.html#a10092991
Sent from the Continuum - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message