continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Morgovsky, Alexander \(US - Glen Mills\)" <amorgov...@deloitte.com>
Subject RE: 401 SVN Apache error returned when adding new project
Date Wed, 28 Feb 2007 04:27:02 GMT
I would like to add some more details.  I am using Continuum 1.0.3.
Should I include some configuration in my settings.xml, maybe the
Continuum configuration XML?  Please help, I have tried what I know.
Thanks.

> _____________________________________________ 
> From: 	Morgovsky, Alexander (US - Glen Mills)  
> Sent:	Tuesday, February 27, 2007 11:03 PM
> To:	'continuum-users@maven.apache.org'
> Subject:	401 SVN Apache error returned when adding new project
> 
> When I try to add a new project by providing the POM URL, I see a 401
> error in the logs.  I have Apache in front of SVN, no https.  When I
> process the URL from an Internet browser, I have no issues accessing
> the POM after I input the username and password prompted by Apache.
> Please let me know what I should do to solve this issue.  Thanks in
> advance. 


This message (including any attachments) contains confidential information intended for a
specific individual and purpose, and is protected by law.  If you are not the intended recipient,
you should delete this message. 


Any disclosure, copying, or distribution of this message, or the taking of any action based
on it, is strictly prohibited. [v.E.1]

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, 7-Bit, 0 bytes)
View raw message